реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 20 » Екологічно чистою сільгосппродукцією Прилуччини забезпечує колишній безробітний
18:00
Екологічно чистою сільгосппродукцією Прилуччини забезпечує колишній безробітний
Екологічно чистою сільгосппродукцією Прилуччини забезпечує колишній безробітний Місто Прилуки не може похвалитися великим асортиментом та кількістю місцевої сільгосппродукції. Містяни здебільшого вживають завезені овочі. Хоча віднедавна у них з’явилась можливість купувати місцеві томати, кабачки, цукрову кукурудзу, які є не лише дешевшими за привозну продукцію, а й екологічно чистими. Вирощує городину колишній безробітний, а нині приватний підприємець Андрій Деркач.
Чоловік має вищу освіту, закінчив Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка за спеціальністю географія. Працював у приватного підприємця, а після закінчення строку дії трудового договору, звернувся до Прилуцького міськрайонного центру зайнятості за допомогою в працевлаштуванні. Відвідавши семінари з орієнтації на підприємницьку діяльність, вирішив і собі спробувати започаткувати власну справу. На роздуми часу не було, потрібно було працювати і заробляти гроші, щоб утримувати родину.
За направленням служби зайнятості Андрій пройшов навчання на курсах цільового призначення «Підприємець-початківець», вдало захистив бізнес-план «Вирощування овочів, баштанних культур та коренеплодів», відкрив підприємницьку діяльність і почав працювати. Адже доброму господарю навіть після закінчення літнього сезону, коли завершено збір врожаю, роботи вистачає.
Підтримує Андрія в усьому дружина, з якою він познайомився під час навчання в університеті. Молоде подружжя проживає в селищі Ладан, де і взяли в оренду 16 га землі. Робота на городі – важка і потребує багато часу, сил та фінансів. Та й двома парами рук таку площу не обробиш, потрібна допомога, тому разом з Андрієм працює його молодший брат та наймані працівники.
У планах молодого підприємця поступово наростити потужності підприємства: збільшити посівні площі та обсяги продукції, а відтак і розширити штат працівників, щоб забезпечувати місцевими томатами не лише Прилуччину, а й Чернігівську область.

Прилуцький МРЦЗ



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1019 | Теги: екологія, Прилуччина, безробітний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar