реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 29 » Європа починається з нас: ніжинська Євровулиця 2016
19:08
Європа починається з нас: ніжинська Євровулиця 2016
Європа починається з нас: ніжинська Євровулиця 2016 28 травня Гоголівська перетворилася у багатогранну Євровулицю. Тут можна було побачити представництва різних європейських країн: Англії, Німеччини, Польщі, Італії, Франції, Греції…
Учні ніжинських загальноосвітніх шкіл не тільки презентували країни Євросоюзу на стендах, але спілкувалися їхньою мовою, демонстрували національні танці чи виконували національні пісні. Діяли фотовиставки та майстер-класи. На Євровулиці можна було побачити вироби місцевих майстрів, зіграти в лотерею, навіщувати собі майбутне, послухати поезію, та музику, побачити виступи талановитої молоді міста, взяти участь у квесті. А головне… поспілкуватися та відчути справжню євроатмосферу.
Пройшлися «шматочком» Європи й мер Ніжина — Анатолій Лінник, його заступники та секретар міської ради Валерій Салогуб. Представники влади разом з координатором проекту -начальником відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради Тетяною Бассак вручили грамоти учасникам заходу.
Цьогоріч ніжинська Євровулиця 2016 вдалася на славу, про це свідчили відгуки та захопливі погляди перехожих й гостей маленької ніжинської Європи на Гоголівській….

Джерело: Нежатин



















Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 918 | Теги: Гоголівська, європа, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar