реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 30 » Фестиваль техніки у Мегацентрі. Фото
20:36
Фестиваль техніки у Мегацентрі. Фото
Фестиваль техніки у Мегацентрі. Фото Вихідні – це час, коли можна відкласти всі справи та провести час із задоволенням та користю для себе. А останні вихідні літа завжди з особливою силою хочеться зробити незабутніми, провівши їх по-особливому.
В Чернігові це було можливо зробити абсолютно безкоштовно на Фестивалі техніки, що 26 та 27 серпня проходив на території ТРЦ МЕГАЦЕНТР сумісно з магазином "ЗвонОК".

Для всіх відвідувачів було доступно 7 різних зон з найрізноманітнішими активностями:
4K ZONE, що стала однією з найпопулярніших серед відвідувачів зон. Тут збирались черги з бажаючих пограти в улюблені ігри на PlayStation та постріляти в своїх ворогів за допомогою спеціального девайсу, а також відвідати різноманітні майстер-класи:
- Основи роботи з ПК;
- Смартфон на 100% : сервіси;
- Технології – професії майбутнього.



Гості фестивалю з головою поринули у віртуальну реальність у VR Zone, досхочу накаталися на гіроскутерах у Gear Zone, а також навчились створювати справжні відео-шедеври у Media Zone.
Найсмачніший шашлик від «Хорвац» в доповненні з холодним живим пивом «BIERWELLE», а також морозиво на будь-який смак «Крендель» – все це було доступно відвідувачам заходу у Food Zone. Крім того, під пильним керівництвом кухарів-професіоналів діти самостійно приготували справжні шедеври кулінарії, в чому потів переконалися всі присутні, провівши дегустацію страв.



Більш, ніж півсотні чернігівців освіжили свій образ, зробивши нову зачіску у Hair Zone, де для них працював барбер-професіонал з Києва.



А крім вже перерахованих активностей, маленькі гості фестивалю розважались в спеціально відведеній для них Child Zone. Тут для дітей проходила розважальна анімація, була облаштована ігрова зона. І, звичайно ж, не обійшлося без захоплюючих майстер-класів від «Ліги роботів», улюблених з яких став майстер-клас, де малюки навчилися створювати власних унікальних роботів з різноманітних деталей.





Крім того, на фестивалі своїм дивовижним виступом та запальним кенго-джамп гостей порадував фітнес-клуб «Малібу», а магазин «Сырное королевство» порадував найсмачнішими сирами.
Фестиваль техніки став чудовою можливістю урізноманітнити своє звичне дозвілля для всіх чернігівців. Було багато фану, активностей та цікавих конкурсів.



Як і все хороше, фестиваль дійшов кінця. Однак, нехай вас це не засмучує, адже попереду вас чекає ще більше цікавих подій та заходів від ТРЦ МЕГАЦЕНТР, що знаходиться в самому серці Чернігова.

Стежте за новинами, щоб бути в курсі наступних подібних заходів!



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 773 | Теги: ТРЦ «МЕГАЦЕНТР», фестиваль техніки, розваги | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar