реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 6 » Фестиваль у Мені: і козаки, і гайдамаки
20:28
Фестиваль у Мені: і козаки, і гайдамаки
Фестиваль у Мені: і козаки, і гайдамаки Дводенний фестиваль LuMena привніс в тихе розмірене життя нашого міста розваг і драйву. Меняни та гості міста 2 та 3 серпня відпочивали, спілкувалися, розважалися під енергійну музику майже двох десятків рок-гуртів, повідомляє susidy.city

Фестиваль, присв’ячений популярізації енергозбереження, був цікавий і дітям. У перший день вони захоплено спостерігали за байкерами, спускалися з надувної гірки, ласували солодкою ватою та іншими смаколиками.

Другого дня розважальна програма для них була насиченою і різноманітною. Дітки малювали, грали, робили сувеніри зі старих лампочок, вітрячки та інше. Ну а гратися в піні – взагалі особливе задоволення.

Для дорослих ці два фестивальні вечори були такою собі масовою вечерею на природі під гучну драйвову музику. Маючи різні музичні вподобання, присутні мали змогу почути те, що їм до смаку. А найвідомішими серед гуртів були «Kozak System» та «Гайдамаки». Тепер у їхніх фанів є чимало фото на згадку.

Танці під сценою починалися тільки пізнього вечора. Дехто в цей час тільки приходив на фестиваль. Коли ж стихала головна сцена, в лаунж-зоні лунала акустична музика.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1009 | Теги: мена, LuMena, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar