реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 26 » Футбол. Чернігів дебютував в УПЛ: Десна - Шахтар 0:2
08:50
Футбол. Чернігів дебютував в УПЛ: Десна - Шахтар 0:2
Футбол. Чернігів дебютував в УПЛ: Десна - Шахтар 0:2 26 липня 2017 року Десна повернулася на стадіон імені Гагаріна – в кубковому матчу сіверяни розгромили Балкани з рахунком 4:0. І ось, майже через рік, Десна на цьому ж стадіоні зустрічається з чемпіоном України – донецьким Шахтарем. Дебютний матч в УПЛ викликав небувалий ажіотаж в Чернігові – квитки розкупили буквально за півдня, тож не дивно, що на стадіоні був повний аншлаг. До багаточислених вболівальників приєдналися і міський голова Чернігова, і міністр спорту і молоді, і президент УПЛ, і народні депутати і зірки української естради. А Павло Зібров традиційно виконав державний гімн України.

Одним словом – місто жило футболом. Не підвели і футболісти, які дали достойний бій чемпіону України, але два прикрі голи все ж таки пропустили. Тим не менше, Десна своєю грою всиляє оптимізм, і невідомо, якби склався матч, зарахуй арбітр чистий гол Десни на початку матчу. Денис Фаворов забив після передачі від свого брата, але арбітри зафіксували положення поза грою. А в середині тайму Шахтар забив свій гол – Мораес замкнув передачу Данченко.

В перерві гри Олександр Рябоконь випустив на поле Дмитра Хльобаса, який оживив гру і віддав прекрасну передачу на Дениса Фаворова – капітан з близької відстані пробив сильно, але повз ворота. Натомість Шахтар у відповідь забив – Марлос обіграв опонента і з близької відстані пробив Литовку.

Десна (Чернігів) – Шахтар (Донецьк) 0:2

Голи: Мораес, 31, Марлос, 56

Десна: Литовка, Фаворов Д., Братков, Гітченко, Люлька, Мостовий, Огіря, Коберідзе (Старенький, 74), Фаворов А. (Хльобас, 46), Волков, Філіппов (Ковпак, 82). Запасні: Паст, Головко, Слінкін, Банасевич. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Шахтар: Пятов, Данченко, Хочолава, Ракицький, Матвієнко, Степаненко, Алан Патрік (Майкон, 62), Фернандо (Тайсон, 60), Марлос, Коваленко (Дентіньйо, 77), Мораеш. Запасні: Шевченко, Бутко, Бруно, Чіпріано, Тотовицький. Головний тренер: Паулу Фонсека.

Попередження: Алан Патрік, 27, Коберідзе, 45

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 680 | Теги: футбол, спорт, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar