реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 4 » Футбол. Чернігівська "Десна" не змогла обіграти "Рух" із Винників
18:53
Футбол. Чернігівська "Десна" не змогла обіграти "Рух" із Винників
Футбол. Чернігівська 03.11.2017. Десна розпочала гру більш активно – вже на другій хвилині гри Євген Чепурненко пробив по воротах Руха з 20-ти метрів, але гостей виручив Ілющенков. І практично тут же Рух відповів – Грисьо з близької відстані не зміг переграти Махновського, а після розиграшу кутового в штангу влучив Заставний.

На 17-й хвилині гри господарі поля несподівано вийшли вперед. Звичайна подача з лівого флангу призвела до взяття воріт – Хомченко виграв боротьбу у Браткову і ударом головою пробив Махновського. Десна практично за хвилину отримала шанс відігратися, але Євген Чепурненко не зміг реалізувати перспективний штрафний.

На 22-й хвилині гри Десна зрівняла рахунок в матчі. Філіпов обігрався з Волковим, технічно обіграв Гурського і ударом з лівою ноги пробив Ільющенкова. 1:1 – в середині першого тайму. Ще за кілька хвилин міг відзначитися Щедраков – капітан з лініїї штрафного майданчика пробив сильно, але вище воріт.
В кінці першого тайму виручати свою команди довелося вже Махновському – воротар Десни перевів на кутовий удар Ткачука зі штрафного. За кілька хвилин спробував загострити гру Арвеладзе, але обігравши двох опонентів Леван віддав неточну передачу на Філіппова. На 42-й хвилині на удар Мостового зі штрафного зреагував Ілющенков, а розіграш кутового завершився неточним ударом Філіппова. В цілому Десна більше володіла м’ячем в першому таймі (44% – 56%), але на рахунок це не вплинуло – на перерву команди пішли за нічийного результату.

На другий тайм команди вийшли в тих самих складах, і вже за кілька хвилин гості могли претендувати на 11-метровий удар. Після подачі Парцванії з правого флангу Філіппов пробивав головою і влучив в руку Гурського, але арбітр не побачив порушення правил в цьому моменті. Перший удар в ствір воріт також нанесли сіверяни – Волков пробив після розіграшу кутового.

На 52-й хвилині гри Десна отримала право на стандартне положення в кількох метрах від штрафного майданчика Руху. Біля м’яча залишилися Арвеладзе, Чепурненко і Мостовий, а пробив №14 Десни і ледь не вивів свою команду вперед – м’яч влучив в сітку з зовнішньої сторони воріт. Практично тут же

На 62-й хвилині гри арбітр призначив 11-метровий удар в ворота Десни. Парцванія не встиг за Буєм і притримав його в штрафному майданчику, як результат – жовта картка і пенальті. Вербний реалізував 11-метровий удар, пробивши по центру воріт. Рух вийшов вперед, а на трибунах тим часом вибухнули емоції – Володимир Мазяр, як це часто буває, вирішив щось розповісти вболівальникам і, звісно, нецензурними словами. Втім, така поведінка екс-тренера Вереса вже нікого не дивує.

Олександр Рябоконь відразу після пропущеного м’яча провів подвійну заміну – Банасевич і Чорноморець вийшли на поле замість Жука і Коваленко. Чорноморець зайняв місце лівого захисника, а на правий фланг перейшов Мостовий. Банасевич же вийшов по позиції – на правий фланг півзахисту. На 70-й хвилині на посилення атакуючих дій вийшов ще й Ігор Кірієнко, який замінив Чепурненка, а за кілька хвилин Олійник змінив Волкова.

Десна, як і очікувалося, повністю заволоділа ініціативою, майже повністю провівши 20 хвилин на половині поля Руху, але пробити Ілющенкова виявилося не просто. Хороший момент був у Філіппова. Кірієнко виграв боротьбу на другому поверсі і скинув на Філіппова, але Олександр не влучив в ворота. Господарі поля явно затягували час, змусивши бригаду лікарів кілька разів вийти на поле, але це й не дивно, рахунок на користь Руху. На 90-й хвилині гри Кірієнко виграв боротьбу на другому поверсі після подачі Олйника і пробив в самий кут воріт госопдарів, але Рух вкотре врятував Ілющенков. Вже в компенсований арбітром час Кірієнко знову пробивав головою – Ілющенков перевів м’яч на кутовий, зреагував воротар Руху і на удар Мостового.

Десна знову поступилася з рахунком 1:2, і тепер може втратити навіть третю сходинку – Геліос, Інгулець та Колос можуть скористатися осічкою сіверян. Наступний матч Десна проведе 11 листопада в Чернігові, суперник – Гірник-Спорт.

Рух – Десна (Чернігів) 2:1
Голи: Хомченко, 17, Вербний, 64 (з пенальті) – Філіппов, 22

Рух: Ілющенков, Заставний, Дуць, Білий В., Гурський (Білий І.55), Вербний, Чепелюк (Копина, 73), Ткачук (Ткачук, 90+3), Грисьо (Козловський, 81), Буй, Хомченко (Зубар, 79). Запасні: Дяченко.

Десна: Махновський, Братков, Жук (Чорноморець, 67), Щедраков (Мельник, 82), Мостовий, Парцванія, Арвеладзе, Коваленко (Банасевич, 67), Волков (Олійник, 75), Чепурненко (Кірієнко, 71), Філіппов. Запасні: Шевченко, Безбородько.

Попередження: Грисьо, 6, Гурський, 52, Парцванія, 64, Ілющенков, 90





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 841 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar