реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 25 » Футбол. Чернігівська Десна перемагає Арсенал-Київ 1:0
19:43
Футбол. Чернігівська Десна перемагає Арсенал-Київ 1:0
Футбол. Чернігівська Десна перемагає Арсенал-Київ 1:0 Десна (Чернігів) – Арсенал-Київ 1:0
Гол: Богданов, 31

Десна: Паст, Фаворов Д., Нємчанінов, Імереков, Мостовий, Огіря, Богданов, Фаворов А (Белич, 90)., Волков (Старенький, 77), Картушов, Філіппов (Безбородько 82). Запасні: Литовка, Парцванія, Хльобас, Слінкін. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Арсенал-Київ: Підківка, Жичиков, Вакуленко, Башлай, Дубінчак, Домбровський, Танковський, Оріховський (Ліпартія, 35), Кадимян (Мудрик, 46), Калітвінцев, Мішель Ян (Ковпак, 46). Запасні: Іванов, Осман, Сагуткін, Авагімян. Голвоний тренер: Ігор Леонов.

На 7-й хвилині гри Фаворов Д. не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Мостовий, 62, Фаворов А., 65, Фаворов Д., 73, Підківка, 75, Картушов, 88

Юрій Паньків і Денис Фаворов – єдині гравці УПЛ, які провели перші 29 матчів сезону 2018/2019 без замін. Після 30-го туру такий гравець залишився лише один – Паньків, а Денис пропускав матч з Ворсклою через перебір карток. Втім, вже на матч з Арсеналом Денис, звісно, вийшов з перших хвилин гри. Також варто відзначити появу в заявці на матч молодого Євгена Белича, і травму Гітченко – Андрія в центрі захисту замінив Нємчанінов.

На 5-й хвилині гри перший небезпечний момент створили господарі поля. Богданов закинув на Фаворова, Денис обіграв захисника і віддав на Картушова – Єгор вирішав зіграти нестандартно, і замість удару пропустив на молодшого Фаворова, але Артем не встиг до м’яча. А вже в наступній атаці Десна отримала право на 11-метровий удар – Танковський збив Філіппова в штрафному майданчику. До м’яча підійшов Денис Фаворов і…не забив, Підківка зреагував на удар. Першим на добиванні опинився Картушов, але пробивати було не зручно, тому Єгор не влучив в ствір воріт.

На 10-й хвилині гри міг забивати Філіппов, але Арсенал знову виручив воротар – Підківка зреагував на удар нападника Десни з близької відстані. І тут же подача кутового – Нємчанінов виграє боротьбу на другому поверсі і пробиває над поперечиною. Перший момент Арсенал створив лише на 17-й хвилині гри – Кадимян метрів з 20-ти пробив дуже не точно.

31-а хвилина гри – ГОЛ. Десна нарешті втілила свою перевагу в результат – Андрій Богданов опинився першим на добиванні і потужним ударом із-за меж штрафного майданчика пробив Підківку. Дебютний гол Богданова у футболці Десни і рахунок стає 1:0.

Тотальна перевага Десни в першій половині зустрічі, тому не дивно, що тренерський штаб Десни ще до перерви вирішив провести заміну – Ліпартія замінив Оріховського. Але навіть це не вплинуло на хід гри – Огіря, Фаворов і Богданов в центрі поля повністю перегравали суперника.

На 42-й хвилині гри Богданов ледь не оформив дубль. Андрій ударом зі штрафного пробив сильно, але Підківка зреагував і перевів м’яч на кутовий. 44-а хвилина гри – знову рятує Підківка, цього разу після удару Філіппова. Наступна атака. Подача кутового і удар Нємчанінова – над поперечиною. Закінчився перший тайм ударом Фаворова Артема – знову зреагував Підківка.

Одна заміна ще в першому таймі, і дві в перерві матчу – прямий показник подій, які відбувалися на полі стадіону імені Гагаріна. На другий тайм Леонов випустив Ковпака і Мудрика, які замінили Мішеля та Кадимяна відповідно. Тренерський штаб Десни ж вирішив нічого не міняти в перерві матчу.

Другий тайм розпочався менш активно – перший удар лише на 54-й хвилині гри. Волков змістився в центр з лівого флангу і пробив, м’яч, рикошетом від захисника, вийшов за межі поля. І тут же після подачі кутового головою пробивав Артем Фаворов – над поперечиною.

На 60-й хвилині гри швидка контратака Десни – Богданов виводить Філіппова один на один з воротарем, і Олександр б’є повз Підківку, і повз ворота. Супер момент Десни. Ще за кілька хвилин нова така Десни – Підківка реагує на удар Волкова. 64-а хвилина гри – Підківка реагує на удар Дениса Фаворова з близької відстані.

На 74-й хвилині гри Арсенал несподівано забив – перший удар в ствір воріт і гол, але, як виявилося, Танковський перебував в положенні поза грою. І тут же перша заміна в складі Десни – Старенький замість Волкова. На 82-й хвилині гри друга заміна від Олександра Рябоконя – Безбородько замість Філіппова. І вже в кінці матчу довгоочікуваний дебют вихованці чернігівського футболу – Євген Белич замінив Артема Фаворова.
Десна впевнено пермагає, і відправляється в Одесу в хорошому настрої!

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 636 | Теги: футбол, ФК Десна, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar