реклама партнерів:
Головна » 2019 » Квітень » 6 » Футбол. Чернігівська Десна перемагає донецький Олімпік
17:33
Футбол. Чернігівська Десна перемагає донецький Олімпік
Футбол. Чернігівська Десна перемагає донецький Олімпік Олімпік (Донецьк) – Десна (Чернігів) 0:2
Голи: Фаворов Д., 21, Старенький, 70

Олімпік: Халімі, Тейшейра, Валеєв (Сондей, 71), Вантух, Гай, Гришко, Матара (Дегтярьов, 52), Ксьонз, Політило (Кравчук, 46), Снуріцин, Цимбалюк. Запасні:, Клименчук, Кольцов, Махновський, Тимошенко. Головний тренер: Вячеслав Шевчук.

Десна: Паст, Фаворов Д., Імереков, Гітченко, Слінкін, Огіря, Фаворов А., Богданов (Парцванія, 88), Картушов, Старенький (Люлька, 86), Філіппов (Сергійчук, 80) . Запасні: Литовка, Хльобас. Безбородько, Волков. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Матара, 26, Фаворов А., 54, Сергійчук, 87, Фаворов Д., 89

Старт другої частини дебютного чемпіонату УПЛ для Десни розпочався в Києві – підопічні Олександра Рябоконя прибули до столиці за день до матчу, розмістившись в готелі Русь. А вже в день матчу на стадіоні імені Лобановського панувала чудова весняна погода. На трибунах зібралося близько 1000 вболівальників, в тому числі і майже сто із Чернігова.

Стартовий склад Десни був прогнозований – Мостовий і Нємчанінов не могли зіграти в цьому матчі, тому на лівому фланзі вийшов Слінкін, а решта позицій практично без змін.
Більш активно гру розпочала Десна – Артем Фаворов ледь не замкнув передачу Картушова, але Снуріцин на долі секунди випередив півзахисника Десни. На 9-й хвилині гри небезпечно зі штрафного пробивав Богданов – Халімі зреагував на удар Андрія. На 15-й хвилині гри міг забивати Старенький – Картушов обігрався з Фаворовим, і виконав подачу в штрафний майданчик, де Старенький мав переправити м’яч у ворота, але не вистачило буквально декілька сантиметрів.

На 21-й хвилині гри Десна втілила свою перевагу в забитий м’яч. Артем Фаворов виконав подачу з кутового, Старенький виграв боротьбу на другому поверсі і скинув на лінію воротарського майданчика, де Денис Фаворов в один дотик головою переправив м’яч в сітку воріт Олімпіка. 0:1.

Подвоїти перевагу сіверян міг Філіппов. Олександр обіграв Гришка, і лівою ногою, обвідним ударом, ледь не пробив Халімі. А от Олімпік практично не турбував Паста – ні одного удару в ствір воріт Десни в першому таймі.

В перерві матчу тренерський штаб Олімпіка вирішив внести корективи в гру своєї команди – Кравчук замінив Політило. А вже через кілька хвилин після виходу на поле і друга заміна від Шевчука – Дегтярьов замість Матари.

І перший момент по перерві також створили господарі поля. Тейшейра пробив із-за меж штрафного майданчика – Паст врятував свою команду і перевів м’яч на кутовий. Десна відповіла неточним ударом Богданова. На 64-й хвилині гри знову в епіцентрі подій опинився Тейшейра – француз з кута штрафного майданчика пробив над поперечиною.

На 70-й хвилині гри Десна знову забила. Картушов віддав на Філіппова, Олександр в штрафному майданчику технічно обіграв опонента і віддав на Старенького – Сергій легко з близької відстані переправив м’яч в сітку воріт. 0:2.

Тренерський штаб Олімпіка тут же відреагував – Сондей замінив Валеєва. Втім, кардинально ця заміна хід гри не змінила. Десна продовжила вести свою гру – спокійно, контролюючи м’яч в центрі поля.

На 80-й хвилині гри першу замінив провів Олександр Рябоконь – Михайло Сергійчук вийшов на поле замість Олександра Філіппова. Ще за кілька хвилин Люлька замінив Старенького, а на 88-й хвилині гри – Парцванія замість Богданова.

Десна впевнено довела матч до логічного завершення – перемога на виїзді з рахунком 2:0 і Десна виходить на сьоме місце в турнірній таблиці.

За інформацією ФК Десна.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 623 | Теги: футбол, спорт, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0