реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 7 » Футбол. Чернігівська "Десна" у меншості перемогла ФК "Львів"
19:29
Футбол. Чернігівська "Десна" у меншості перемогла ФК "Львів"
Футбол. Чернігівська Ігрову програму неділі відкривав матч у Львові – де мали зустрітися два дебютанти УПЛ. І ФК Львів, і Десна вперше в своїй історії вийшли до елітного дивізіону, причому Десні для цього довелося двічі займати призове місце в першому дивізіоні, а от лвів’яни “пішли іншим шляхом”. Втім, до самого матчу це вже не мало відношення – перед очним протистоянням між командами було всього одне очко різниці, тож гра обіцяла бути цікавою.

І вже на 3-й хвилині гри Десна вийшла вперед. Філіппов з лівого флангу прострілив в штрафний майданчик, Безбородько пропустив на Фаворова, а Артем спокійно прийняв і не сильним, але точним ударом відправив м’яч в сітку воріт повз Бандуру. 0:1.

Ще за кілька хвилин Десна знову створила момент – Безбородько метрів з 20-ти пробив поруч зі стійкою. На 11-й хвилині гри гості знову створили момент – після подачі кутового Імереков скинув на дальню стійку, де Голіков лише на долі секунди випередив Старенького. І практично тут же ще один момент – Філіппов на Безбородько, а Денис в один дотик над перекладиною. На 13-й хвилині гри першу атаку провели господарі поля – Дуарте увійшов в штрафний майданчик і пробив прямо в руки Пасту.

В середині другого тайму на полі розгорілися емоції – головний арбітр матчу за три хвилини показав три попередження. І якщо картки Западні та Мостового можна пояснити, то за що отримав попередження Артем Фаворов залишилося загадкою.

На 29-й хвилині гри Десна закріпила свою перевагу. Сергій Старенький пройшов по правому флангу і віддав на Безбородько, Денис технічно обіграв опонента і виконав подачу до штрафного майданчика лвів’ян – Олександр Філіппов залишився без опіки на дальній стійці і ударом в один дотик пробив Бандуру. 0:2.

Господарі поля за кілька хвилин теж провели небезпечно атаку. Після невдалого розіграшу кутового Десни, Рафаель втік в контратаку, і лише ціною фола Єрмакова був зупинений на підступах до штрафного майданчику сіверян. Перспективний штрафний лвів’яни розіграли не вдало – один з численних бразильців пробив прямо в стінку.

Десна в першому таймі повністю переграла суперника, моментами здавалося, що у господарів поля просто немає шансів навіть на рівну гру. Але, повернути інтригу в матч вирішив головний арбітр матчу. Балакін спочатку показав жовту карту Сергію Старенькому, а вже перед самим виходом на перерву показав і другу картку Єрмакову – вилучення, і на другий тайм Десна виходить в меншості.

Незважаючи на вилучення, в перерві матчу тренерський штаб Десни замін не проводив. Варто також додати, що в матчі з ФК Львів у сіверян було кілька проблем – не приїхав у до Львову один з ключових гравців команди Владислав Огіря, у центрального півзахисника незначне пошкодження. Залишився вдома і Олександр Ковпак, а Дмитро Хльобас до сих пір ще не набрав форму після травми. Не міг в сьогоднішньому матчі допомогти команді і Лука Коберідзе.

А от Юрій Бакалов вирішив внести корективи в гру – Голікова замінив Парамонов. Заміна по позиції.

Як це не дивно, але другий тайм активніше розпочала також Десна. Картушов перевів м’яч на правий фланг – Старенький на досвіді обіграв бразильця, і віддав на Фаворова, удар Дениса заблокував Западня. В наступній атаці Філіппов вийшов на ударну позицію, але арбітри зафіксували положення поза грою.

На 52-й гри Львів несподівано забив І знову у ворота Десни залетів, як-то кажуть “шальний” гол. Дуарте пробив із-за меж штрафного майданчика і влучив в дальній кут воріт Паста. 1:2.

Лінія поведінки арбітра в другому таймі не змінилася. Показовий момент – Філіппова збивають біля бокової лінії, а арбітр показує порушення правил з боку гравця Десни. Запитання Філіппова чув весь стадіон (вболівальників на матч Львова прийшло не більше 2000) – “в атаке фол?!”. До комплекту отримав жовту картку і Єгор Картушов,

На початку другого тренерський штаб Десни провів логічну заміну – Дениса Безбородько замінив Антон Братков і зайняв місце в центрі поля поруч із Артемом Фаворовим. На 67-й хвилині гри на поле вийшов Сергій Люлька і зайняв місце лівого захисника, а Мостовий пінявся вище – на позицію лівого півзахисника.

На 69-й хвилині гри Філіппова збили в штрафному майданчику господарів поля – пенальті? Ні, арбітр показує продовжувати гру. І практично тут же Десна ледь не пропустила – Дуарте метрів з 15-ти пробив поруч зі стійкою. На 76-й хвилині гри Дуарте заробив перспективний штрафний біля воріт Десни. До м’яча підійшов Тейлор і пробив над перекладиною.

Десна тактично правильно побудувала гру в меншості, а в кінці поєдинку провела показову атаку – Артем Фаворов з гострого кута пробив Бандуру. 1:3 – заслужена перемога Десни, незважаючи на всі побічні фактори.

ФК Львів – Десна (Чернігів) 1:3

Голи: Фаворов А., 3, Філіппов, 29, Бруно, 52

Львів: Бандура, Адамюк, Пімента, Голіков (Парамонов, 46), Путраш (Морейра, 86) , Каленчук, Жонатан, Западня, Тейлор, Рафаель (Петров, 53), Дуарте. Запасні: Сарнавський, Білий, Волошинович, Араужо. Головний тренер: Юрій Бакалов

Десна: Паст, Фаворов Д., Гітченко, Імереков, Мостовий, Фаворов А., Єрмаков, Картушов, Старенький (Старенький, 67), Філіппов (Хльобас, 84), Безбородько (Братков, 54). Запасні: Литовка, Банасевич, Волков, Якимів. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Западня, 22, Мостовий, 24, Фаворов А., 25, Єрмаков, 31, Старенький, 42, Єрмаков, 45, Картушов, 66, Філіппов, 81
Вилучення: Єрмаков, 45 (друге попередження)

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 705 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar