реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 2 » Футбол. Чернігівська Десна з мінімальним рахунком поступилася київському Динамо
21:42
Футбол. Чернігівська Десна з мінімальним рахунком поступилася київському Динамо
Футбол. Чернігівська Десна з мінімальним рахунком поступилася київському Динамо Десна (Чернігів) – Динамо (Київ) 1:2
Голи: Кендзьора, 25, Буяльский, 69 – Картушов, 84

Десна: Литовка, Фаворов Д., Імереков, Гітченко, Парцванія, Нємчанінов (Богданов, 64), Фаворов А., Огіря (Козак, 88), Мостовий, Картушов, Безбородько (Сергійчук, 73). Запасні: Паст, Старенький, Слінкін, Волков. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Динамо: Бойко, Сидорчук (Кадар, 85), Шепелев, Соль (Русин, 45), Шапаренко, Циганков, Миколенко, Бурда, Буяльский (Гармаш, 90), Шабанов, Кендзьора. Запасні: Бущан, Сідклей, Цітіашвілі, Алібеков. Головний тренер: Олександр Хацкевич.

Попередження: Фаворов А., 22, Безбородько, 40, Парцванія, 70, Сергійчук, 79, Русин, 90

Ігрову програму 20-го туру відкривав матч в Чернігові, до Десни завітали динамівці Києва. Для Динамо це перший виїзд в 2019 році, і до того ж, відносно не далеко від Києва, як раніше говорили всього ”130 кілометрів”. Тому не дивно, що на матч з Десною приїхало близько 700 фанатів киян. Ну а чернігівські вболівальники, звісно, викупили всі доступні квитки – тому на стадіоні імені Гагаріна був аншлаг, 5500 (максимальна наданий час місткість арени).

Стартовий склад Динамо був прогнозований, Олександр Хацкевич практтично не зробив замін в порівнянні з матчем проти Зорі. Єдина зміна – Вербіч пропускав матч через перебір жовтих карток. А от Олександр Рябоконь здивував – тренери Десни вирішили зіграти в три центральні захисники (Імереков, Парцванія та Гітченко) з активними флангами (Денис Фаворов та Нємчанінов). В центрі поля тріо Мостовий, Огіря, Фаворов, а на вістрі атаки Денис Безбородько. Філіппов, як і Вербіч, пропускав матч через перебір жовтих карток.

На 10-й хвилині гри прохід Картушова зупинили лише з порушенням правил. Стандарт виконав Фаворов, а Імереков зіграв на випередження і міг забивати, але арбітр зафіксував порушення правил з боку Максима. На 18-й хвилині гри з далекої відстані небезпечно пробив Шепелев – Литовка врятував Десну.

На 25-й хвилині гри Динамо відкрило рахунок. Після подачі кутового Кендзьора виявився найбільш активним в штрафному майданчику і в один дотик з близької відстані пробив Литовку. 0:1. Десна провела атаку у відповідь – Безбородько з лінії штрафного майданчика пробив повз ворота.

На 36-й хвилині гри активність проявив Соль – іспанець сильно пробив метрів з 15-ти, м’яч пройшов над поперечиною. А на 40-й хвилині гри Десна зрівняла рахунок в матчі – після подачі Картушова зі штрафного Імереков головою переправив м’яч у ворота Динамо, але арбітр зафіксував положення поза грою.

Вже в кінці тайму травмувався Соль, і його замінив Русин. А закінчилася перша половина гри хорошим моментом Десни – Денис Фаворов головою пробив повз Бойка, але Миколенко вибив з порожніх воріт, як результат – 0:1 в першому таймі.

В перерві матчу ні Хацкевич, ні Рябоконь заміни не проводили.

Перший момент по перерві створили господарі – Шепелев вивів Русина на ударну позицію, але Литовка справився з ударом Назарія. Наступний небезпечний момент в активі Циганкова – капітан Динамо ударом зі штрафного влучив в ствір воріт, але Литовка і в цій ситуації виручив.

На 58-й хвилині гри небезпечну атаку організував Мостовий – Андрій обіграв Сидорчука і віддав на хід Безбородько, але Бойко випередив нападника Десни. А в наступній атаці помилкою голкіпера ледь не скористався Картушов, але динамівців врятував Бурда, заблокувавши удар Єгора.

На 64-й хвилині гри тренерський штаб Десни вирішив змінити тактичну побудову своєї команди – Богданов замінив Нємчанінова. Таким чином, Мостовий зайняв позицію лівого захисника, Парцванія правого захисника, а Денис Фаворов піднявся вище, на позицію правого півзахисника. Богданов, звісно, зайняв місце в центрі поля.

І практично тут же це ледь не принесло результат. Картушов пройшов по лівому фланзі і віддав на Безбородько – Денис зіграв на випередження і пробив по воротах киян, але Бойко врятував, зреагувавши на удар нападника Дениса.

“Не забиваєш ти, забивають тобі”. Після моменту Десни динамівці провели свою атаку і досягнули результату – Циганков в один дотик замкнув прострільну передачу з флангу. 0:2. Олександр Рябоконь тут же відреагував заміною – Сергійчук замість Безбородько.

На 84-й хвилині гри Десна нарешті забила – Картушов швидше всіх зоорієнтувався в штрафному майданчику Динамо і в один дотик пробив Бойка. І з цього моменту Десна перейшла на навалу динамівських воріт. Чи могла Десна зрівняти рахунок? Так, могла, і створила для цього кілька моментів, але фортуна цього вечора була на боці киян, тому мінімальна поразка з рахунком 1:2.

За інформацією ФК Десна



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 607 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar