реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 23 » Футбол. Чернігівська «Десна» зустрілася з вболівальниками у «Голівуді»
13:26
Футбол. Чернігівська «Десна» зустрілася з вболівальниками у «Голівуді»
Футбол. Чернігівська «Десна» зустрілася з вболівальниками у «Голівуді» Вже гарною традицією для «Десни» стали зустрічі з вболівальниками. Напередодні дебютного сезону в Українській Прем’єр-лізі, чернігівські любителі футболу завітали до ТРЦ «Hollywood», щоб дізнатися більше про життя улюбленого клубу.

Незважаючи на дощову погоду, зустріч зібрала чималу кількість прихильників «сіверян». Головною «родзинкою» заходу стала презентація новачків «Десни» — Євгена Паста, Антона Браткова, Сергія Люльки, Андрія Гітченка, Сергія Старенького, Руслана Кисіля, Євгена Бєліча, Дмитра Хльобаса та Олександра Ковпака. Крім того, лідери команди — Денис та Артем Фаворови презентували новий комплект форми на сезон.

Більшість нових гравців свого часу вже працювали під керівництвом Олександра Рябоконя, тому проблем з їх адаптацією не повинно виникнути. Головний тренер «Десни» добре знайомий з можливостями новачків, тому переконаний, що вони значно підсилять чернігівський клуб в елітному дивізіоні.

Не менш цікавою частиною зустрічі став формат — «запитання-відповідь». Кожен вболівальник міг задати запитання до гравців, тренерського штабу та керівництва клубу. Про зміни в команді та підготовку до нового сезону розповів головний тренер Олександр Рябоконь. Що стосується запитань про розвиток спортивної інфраструктури та менеджменту клубу, то «Десна» рухається у правильному напрямку. Генеральний директор клубу Денис Краснов та віце-президент Ігор Ушарук запевнили вболівальників, що оновлення інфраструктури на стадіоні ім. Ю. Гагаріна відбувається етап за етапом. Вже незабаром має вирішитись питання про передачу стадіону у міську власність, що дозволить залучити більше коштів з місцевого бюджету та грунтовно підійти до реконструкції спортивної арени. Це все робиться для того, щоб вболівальникам було максимально комфортно та зручно переглядати футбол на стадіоні.

Багато запитань були адресовано улюбленцю вболівальників та капітану команди Вадиму Мельнику. Мельник зазначив, що нинішні заслуги «Десни» були б неможливими без вболівальників, які завжди підтримували свою улюблену команду. Крім того, капітан закликав вболівальників підтримати команду в дебютному матчі з чемпіоном України — донецьким «Шахтарем».

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Після зустрічі, кожен міг зробити фото на пам’ять та отримати автограф свого улюбленого футболіста.

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 671 | Теги: футбол, ВБОЛІВАЛЬНИКИ, ФК Десна, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar