реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 28 » Футбол. Десна без проблем переграє Жемчужину
10:19
Футбол. Десна без проблем переграє Жемчужину
Футбол. Десна без проблем переграє Жемчужину Чернігівська "Десна" у досить комфортному режимі обіграла дебютанта Першої ліги, "Жемчужину". Хоча варто віддати належне одеситам, які не знітилися фаворита і постаралися дати бій.

"Сіверяни" за доброю для себе традицією почали матч з голу: Чепурненко зі штрафного поклав м'яч під ліву штангу. Голкіпер гостей, Ширяєв, намагався врятувати становище, однак лише травмував руку, через що був змушений попросити заміну. Але до тих пір "ювеліри" відновили паритет завдяки кутовому та точному удару з "другого поверху" Поспєлова. Втім, ще до перерви чернігівці знову вийшли вперед зусиллями того ж Чепурненка, якому вдався ще один класний дальній постріл.

Практично всі питання зняв у дебюті другої половини Коваленко, який залишився без нагляду в центрі штрафного. Додати емоцій незабаром після цього постарався Філіппов, який у дворовому стилі вдарив по спині Поспєлова за фол останнього на ньому. Вилучення ризикує привести за собою кілька матчів дискваліфікації.

"Десна" піднімається на четверту сходинку, "Жемчужина" дванадцята. Одесити в наступному турі вдома зіграють з "Балканами", а "Десна" вирушає в гості до "Арсеналу".

Чернігів. ОУСЦ Чернігів

"Десна" (Чернігів) - "Жемчужина" (Одеса) 3:1
Голи: Чепурненко 3, Чепурненко 33, Коваленко 48 - Поспєлов 14

Вилучення: Філіппов 58 (Д) - навмисний удар суперника після зупинки гри.

Джерело: ua-football.com





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 743 | Теги: спорт, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar