реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 3 » Футбол. Десна обіграла Оболонь (0:2)
20:01
Футбол. Десна обіграла Оболонь (0:2)
Футбол. Десна обіграла Оболонь (0:2) Вже 19 травня закінчується чемпіонат Першої ліги, тому не дивно, що зараз команди грають в щільному графіку – в середу Десна приймала Кремінь, сьогодні гра на виїзді з Оболонь-Броварем, а вже в неділю на стадіоні імені Гагаріна відбудеться матч Десна – Миколаїв.

Зважаючи на це, тренерський штаб проводить ротацію складу, і добре, що кадровий потенціал Десни дозволяє це робити. В порівнянні з матчем проти Кремню, Олександр Рябоконь провів відразу 5 замін, до того ж, змінив і тактичну побудову своєї команди. Місце в воротах зайняв Ігор Литовка, в центрі захисту разом з Олександром Головко з’явився Кирило Сидоренко, а на правому фланзі – Денис Фаворов. В центрі поля замість Коберідзе і Арвеладзе – Фаворов-молодший і Мостовий, а на флангах півзахисту – Волков і Банасевич.

Гру, враховуючи статус фаворита, більш активно розпочала Десна, проте перший небезпечний момент створили господарі поля – після подачі Козака Олександр Гуськов пробив поруч зі стійкою. Десна відповіла трьома поспіль кутовими, але до удару в ствір воріт так і не дійшло. А на 13-й хвилині гри Олександру Рябоконю довелося проводити вимушену заміну – Леван Арвеладзе замінив Андрія Слінкіна, місце якого на лівому фланзі захисту зайняв Андрій Мостовий.

На 15-й хвилині гри на ударну позицію вивели Слободяна, але Олег не зміг обробити м’яч і дозволив захисникам Десни заблокувати удар. Ще за кілька хвилин небезпечно пробивав Корольчук – поруч зі стійкою. Відповідь Десни – удар Філіппова вище воріт.

В середині першого тайму Олександр Філіппов забив – сильним ударом метрів з 10-ти, але арбітр перед цим вже зафіксував порушення правил. А забити гол за правила в першому таймі так і не вдалося – 0:0.

На другий тайм Десна виходила вже знаючи рахунки інших матчів – Полтава і Інгулець виграли, а от Арсенал програв. Тож сіверяни активізувалися по перерві, створюючи небезпеку біля воріт Федорівського. Небезпечно пробивав Артем Фаворов, Головко після подачі кутового, а Філіппову не вистачило кілька сантиметрів, щоб замкнути передачу Банасевича.

На 58-й хвилині гри Філіппов увійшов в штрафний майданчик, обіграв двох захисників і пробив – прямо в руки голкіперу. І буквально тут же Олександр Рябоконь вирішив внести корективи в гру – Коберідзе замінив Банасевича.

На 70-й хвилині гри Десна зобов’язана була відкривати рахунок в матчі – в одній атаці штанга і перекладина. Після удару Огірі метрів з 25-ти м’яч влучив стійку, а на добиванні Волков потужним ударом струснув поперечину київських воріт. До честі сіверян, їх це не знітило, і практично тут же Десна забила. Після подачі кутового Головко виграв боротьбу на другому поверсі і скинув на Фаворова – Артем з близької відстані пробив Федорівського. 0:1.

Подвоїти перевагу сіверян міг Філіппов – Олександр обіграв Федорівського, який далеко вийшов із воріт, і з гострого кута пробив по воротах, але Терехов врятував пивоварів. І практично тут же в складі Десни відбулася чергова заміна – Чумак замість Волкова. А ще за кілька хвилин поле залишив активний Філіппов – нападника замінив Безбородько.

Свою ігрову перевагу Десна змогла відобразити і на табло – в кінці матчу відзначився Арвеладзе. Після подачі Чумака з лівого флангу Леван залишився один в штрафному майданчику і легко пробив Арвеладзе. 0:2 – впевнена перемога Десни. Але розслаблятися не можна, вже в неділю на стаіоні імені Гагаріна відбудеться гра Десна – Миколаїв. Початок гри о 18:00.

Оболонь-Бровар – Десна 0:2

Голи: Фаворов А., 71, Арвеладзе, 90

Оболонь: Федорівський, Єфремов (Безуглий, 90), Терехов, Коваленко, Шевченко, Турчанов (Улянченко, 57), Корнев, Слободян, Гуськов, Козак (Ковбаса, 64), Корольчук (Араміс, 67). Запасні: Ситников, Єрьоменко, Сартіна. Головний тренер: Володимир Пятенко.

Десна: Литовка, Сидоренко, Головко, Фаворов Д., Слінкін (Арвеладзе, 13), Огіря, Фаворов А., Мостовий, Волков (Чумак, 82), Банасевич (Коберідзе, 60, Єрмаков, 90+3)), Філіппов (Безбородько, 86). Запасні: Махновський, Мельник, Єрмаков. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Шевченко, 75, Єфремов, 90

За інформацією ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 683 | Теги: футбол, ФК Десна, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar