реклама партнерів:
Головна » 2018 » Листопад » 4 » Футбол. Десна розійшлася миром з Олександрією (1:1)
16:27
Футбол. Десна розійшлася миром з Олександрією (1:1)
Футбол. Десна розійшлася миром з Олександрією (1:1) В середу Десна провела виснажливий матч в рамках Кубку України – в Чернігові підопічні Олександра Рябоконя лише в серії 11-метрових ударів поступилися Зорі. А от Олександрія ціленаправлено готувалася до протистояння з Десною – підопічні Володимира Шарана пожертвували кубком заради чемпіонату. Тож на підготовку до важливого матчу із Десною Олександрія мала більше часу, до того ж, матч відбувався на стадіоні олександрійського клубу.

Тим не менше, Десна приїхала за перемогою. Враховуючи кубковий матч, не дивно, що в стартовому складі сіверян відбулися зміни: місце в воротах зайняв Євген Паст, після незначної травми повернувся Гітченко, який замінив Браткова. Натомість через пошкодження не міг допомогти Десні Мостовий, тож місце на лівому фланзі зайняв Андрій Слінкін. До речі, це дебют для Слінкіна в футболці Десни в рамках УПЛ. Також варто відзначити повернення в стартовий склад Коберідзе, який не грав після гри із Шахтарем.

Перший момент в матчі створила Десна – після передачі Дениса Фаворова небезпечно пробивав Волков. Відповідь Олександрії – дальній удар Запорожана, який Євген Паст перевів на кутовий. В цілому варто відзначити, що гра в першому таймі йшла практично без моментів, в основному боротьба точилася в центрі поля.

На 35-й хвилині гри, після подачі кутовго, небезпесно головою пробивав Микицей – вище воріт. На 38-й хвилині гри Картушов обіграв чотирьох(!) суперників, але пробити так і не зміг – Бондаренко відібрав м’яч.

В перерві матчу тренерський штаб Десни рідко проводить заміни, але сьогодні був саме той рідкісний випадок – Дмитро Хльобас вийшов на поле замість Олександра Філіппова. Володимир Шаран вирішив замін в перерві не проводити. Але гру більш активно розпочали господарі, і на 52-й хвилині гри Олександрія вийшла вперед, але, як це часто і буває на стадіоні Ніка, без допомоги суддівської бригади не обійшлося. Після подачі кутового арбітр матчу вирішив, що м’яч влучив в руку Гітченко. Як результат – пенальті. Запорожан впевнено реалізував 11-метровий удар.

На 65-й хвилині гри Олександр Рябоконь вирішив посили атаку і випустив другого нападника – Безбородько замінив Коберідзе. На 67-й хвилині гри Дмитро Хльобас міг виходити один на один з воротарем, але Шандрик грубо збив нападника Десни, як результат – лише жовта картка гравцю Олександрії. Артем Фаворов непогано пробив зі штрафного, але Паньків зреагував на удар.

Десна активізувалася і створила кілька небезпечних моментів, натомість Олександрія відповідала лише грубою грою – три жовті картки за чотири хвилини. Не дивно, що Шаран вирішив внести корективи в гру – Довгий замінив Запорожана. За кілька хвилин заміну провів і Олександр Рябоконь – Старенький замість Волкова.

На 87-й хвилині гри Дмитро Хльобас заробив черговий сандарт. Артем Фаворов виконав передачу в штрафний майданчик, Денис Фаворов підправив передачу на Гітченко, а Андрій другим дотиком легко переграв Паньківа. 1:1.

Олександрія – Десна 1:1

Голи: Запорожан, 52 (з пенальті) – Гітченко, 88

Олександрія: Паньків, Микицей, Бондаренко, Ковалець (Гречишкін, 80), Пономар, Цуріков, Полярус, Запорожан (Довгий, 74), Шастал (Протасов, 55), Шендрик, Банада. Запасні: Леванідов, Бабогло, Сітало, Грицук, Гречишкін. Головний тренер: Володимир Шаран

Десна: Паст, Огіря, Філіппов (Хльобас, 46), Картушов, Коберідзе (Безбородько, 65), Гітченко, Фаворов А., Імереков, Фаворов Д., Слінкін, Волков (Старенький, 78). Запасні: Литовка, Братков, Єрмаков, Люлька. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Банада, 30, Коберідзе, 49, Запорожан, 66, Шандрик, 67, Пономар, 70, Довгий, 79

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 758 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar