реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 27 » Футбол. Десна знову перемагає Маріуполь (2:0)
21:16
Футбол. Десна знову перемагає Маріуполь (2:0)
Футбол. Десна знову перемагає Маріуполь (2:0) Ігрову програму 13-го туру відкривав матч в Чернігові – в гості до Десни приїхав Маріуполь. Матч викликав ажіотаж як серед вболівальників, так і в футбольному середовищі. По суті, гра Десну – Маріуполь називали матчем за шість очок – обидві команди ставлять перед собою високі завдання. До того ж, додавало інтриги матчу і перше протистояння команд – в Маріуполі Десна впевнено розгромила суперника з рахунком 4:1.

Після непростої гри з Шахтарем тренерський штаб Десни вніс корективи в стартовий склад своєї команди, до того ж, не варто забувати, що вже в середу на Десну чекає кубковий матч проти Зорі.

В минулому турі грали Братков, Якимів, Коберідзе і Філіппов, а сьогодні іх замінили Огіря, який повернувся після травми, Волков, Хльобас та Безбородько. І вже на старті поєдинку зміни Рябоконя принесли результат – Безбородько підхопив м’яч в на своїй половині поля, легко пройшов по центру і пробив метрів з 25-ти – без шансів для воротаря в верхній кут воріт. 1:0.

На 24-й хвилині гри Десна мала подвоювати перевагу. Артем Фаворов виборов м’яч в центрі поля, і віддав на Безбородько, Денис пройшов метрів 10 і вивів на ударну позицію Хльобаса – Дмитро обіграв Яворського і пробив – Гальчук зреагував на удар і перевів м’яч на кутовий. Практично тут же першу небезпечну атаку провів Маріуполь – Чурко на Боярчука, удар нападника в Паста.

На 33-й хвилині гри арбітр мав призначати 11-метровий удар. Після затяжної атаки Картушов пробивав з лінії штрафного майданчика і влучив в руку Тищенко. Так, відстань між гравцями була невеликою, але гравець Маріуполя підняв руку вище голови, заблокувавши таким чином удар. І доки гравці Десни розбиралися в ситуації, Маріуполь провів швидку контратаку – Вакула обіграв Гітченко, але не влучив в ствір воріт – пробив над перекладиною.

На 39-й хвилині гри Картушов обіграв Демірі і віддав на Волкова – Олександр вирішив зіграти на точність, але пробив прямо в руки Гальчуку. А в кінці першого тайму на пенальті претендували і гості – Мостовий, падаючи в своєму штрафному майданчику, зачепив м’яч рукою, втім, і в цій ситуації судівський свисток промовчав.

На 45-й хвилині гри Артем Фаворов виконав подачу в штрафний майданчик, де Денису Фаворову не вистачило буквально кілька сантиметрів щоб замкнути передачу. А закінчився тайм небезпечною атакою Десни – той же Денис Фаворов перехопив м’яч на своїй половині поля і пройшов метрів 30-ть, і вже на підступах до штрафного майданчика віддав на Безбородько – Биков випередив нападника господарів поля.

В перерві матчу тренерам Десни довелося провести вимушену заміну – Андрія Гітченко замінив Антон Братков, а приазовці на другу 45-ти хвилинку вийшли тим же складом.

Розпочався другий тайм, так же само як і перший – з голу Десни, і знову забив Безбородько. Денис Фаворов ударом з лівої ноги, практично від свого штрафного майданчика, відправив м’яч на половину поля суперника, Безбородько нав’язав боротьбу захисникам і змусив Бикова помилитися – Денис вийшов один на один з воротарем і пробив повз Гальчука. 2:0.

Ще за кілька хвилин Денис Фаворов заробив перспективний штрафний, а Артем Фаворов зі стандарту пробив небезпечно – Гальчук перервів м’яч на кутовий. Олександр Бабич вирішив змінити хід гри і провів першу заміну – Бугай замість Демірі.

На 57-й хвилині гри мав забивати Картушов. Волков віддав на Хльобаса, а Дмитро технісно пропустив м‘яч – Картушов залишився практично без супротиву, але пробив невдало, в захисника. Маріуполь відповів також небезпечною атакою – після подачі кутового Мостовий випередив Боярчука і головою вибив м’яч за межі поля.

В другому таймі гра пішла на зустрічних курсах – Маріуполь намагався скоротити рахунок в матчі, а Десна досить небезпечно контратакувала. Волков пробив поруч зі стійкою, Картушов над перекладиною, а удар Хльобаса головою – вище воріт.

На 76-й хвилині гри Олександр Рябоконь провів другу заміну – Віталій Єрмаков замінив Дмитра Хльобаса. Таким чином, Єрмаков зайняв місце в опорній зоні поруч з Огірею, а Артем Фаворов піднявся вище, під Безбородько. І, по суті, крім удару Піхальонока, Десна більше не дозволила супернику створити небезпечні моменти біля своїх воріт.

Десна впеннено перемагає Маріуполь, і показує при цьому якісну і видовищну гру. Тож на кубковий матч дивимося з оптимізмом – в середу, 31 жовтня, на стадіоні імені Гагаріна відбудеться матч Десна – Зоря.

Десна – Маріуполь 2:0

Голи: Безбородько, 4, 47

Десна: Паст, Фаворов Д., Гітченко (Братков, 46), Імереков, Мостовий, Огіря, Фаворов А., Картушов, Волков, Хльобас (Єрмаков, 76), Безбородько (Старенький, 89). Запасні: Литовка, Люлька, Філіппов, Якимів. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Маріуполь: Гальчук, Тищенко (Полегенько, 69), Яворський, Биков (Чоботенко, 60), Демірі (Бугай, 53), Піхальонок, Кірюханцев, Мишньов, Вакула, Чурко, Боярчук. Запасні: Поспелов, Дава, Білоконь, Коробенко. Головний тренер: Олександр Бабич.

Попередження: Боярчук, 39

За інформацією ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 700 | Теги: футбол, спорт, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar