реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Футбол. Інгулець відстояв нічию в Чернігові
20:38
Футбол. Інгулець відстояв нічию в Чернігові
Футбол. Інгулець відстояв нічию в Чернігові Будній день та жахлива погода (безперервний дощ), звісно, вплинули на відвідуваність матчу, але навіть це не завадило тому, що на центральний матч 16-го туру прийшло більше 1000 глядачів. Більше того, матч привернув увагу і відомих постатей – Сергій Макаров, Анатолій Янголь, Андрій Дериземля, Артем Франков, Олександра Лобода, Іан Браш та багато інших вирішили відвідати гру між Десною та Інгульцем. І це не дивно, адже і Десна, і Інгулець ставлять перед собою серйозні завдання – вихід до УПЛ, і мають на це повне право.

Олександр Рябоконь з перших хвилин гри випустив на поле “зіркового новачка” Дениса Олійника, який зайняв місце на лівому фланзі півзахисту. Олександр Волков залишився на заміні, а Лука Коберідзе пропускав матч із-за перебору жовтих карток, тож в центрі поля з’явився Павло Щедраков (в якості капітана команди). Тобто після рекордного матчу з Миколаєвом, в стартовому складі сіверян відбулося дві зміни. Не робив кардинальних змін в стартовому складі своєї команди і Сергій Лавріненко, з перших хвилин на полі з’явився “не чужий” для Десни Ігор Солдат. Додамо, що в заявку на матч потрапив і чернігівчанин Ніка Січінава.

Погода вплинула на хід поєдинку, не зважаючи на те, що поле на чернігівському стадіоні майже ідеальне. Не дивно, що обидві команди, враховуючи погодні умови, намагалися майже всі атаки завершувати дальніми ударами. Перший в активі Олександра Мішуренко, а Десна відповіла двома ударами Дениса Олійника. Втім, варто додати, що по-справжньому небезпечних моментів майже не було.

На 35-й хвилині гри Десна заробила право на перспективний штрафний, метрах в п’яти від лінії штрафного майданчика. Картушов пробив сильно і над стінкою, але м’яч, зачепивши поперечину, вийшов за межі поля. І це, по суті, найнебезпечніший момент першого тайму.

В перерві ні Олександр Рябоконь, ні Сергій Лавріненко замін не проводили, випустивши на поле стартові склади. А другий тайм розпочався з атаки господарів поля – Єгор Картушов пройшов по правому краю і виконав подачу в центр штрафного майданчика, де Гончаренко випередив Філіппова. Інгулець відповів своєю атакою – Клименко змістився в центр з лівого флангу і пробив, але не влучив в ствір воріт.

На 51-й хвилині гри Денис Фаворов відважно вступив в боротьбу за верховий м’яч з Денисом Баланом – як результат, обидва гравці зазнали пошкодження, і не змогли продовжити гру. Наскільки серйозна травма у гравців, дізнаємося вже після обстеження у лікарів.

Більша частина другого тайму пройшла при перевазі господарів поля – Інгулець вже не приховував, що нічия в Чернігові їх влаштовує, тож стали більше грати від оборони. Хоча на 56-й хвилині гри Десну врятував Махновський – після подачі з правого флангу Запорожець пробив метрів з 10-ти, але воротар сіверян здійснив класний сейв. Не менш небезпечний момент створила і Десна – Філіппов увійшов у штрафний майданчик і пробив повз Ганева, але м’яч рикошет від стійки вийшов за межі поля. Ще за кілька хвилин небезпечно пробивав Картушов, але тепер свою команду виручив Ганев. На 66-й хвилині гри гравці Інгульця ледь “не привезли” м’яч у свої ворота – Філіппов нав’язав боротьбу Ганеву, а воротар невдало обігрався зі свої партнером Павловим, але завершилося все лише кутовим.

За десять хвилин до завершення гри Олександр Рябоконь посилив атаку, випустивши на поле другого нападника – Ігор Кірієнко замінив Євгена Чепурненко. І вже в першій атаці Кірієнко заробив кутовий, який завершився неточним ударом Щедракова. В кінці матчу Десна пішла ва-банк, створивши кілька небезпечних моментів, але пробити Ганева так і не вдалося.

Десна, незважаючи на тотальну перевагу, не змогла реалізувати свої моменти, тож такий результат “на руку” гостям, яких повністю влаштувала нульова нічия.

Десна – Інгулець 0:0

Десна: Махновський, Фаворов (Чорноморець, 56), Парцванія, Братков, Мостовий, Щедраков, Арвеладзе (Мельник, 90+5), Чепурненко (Кірієнко, 79), Картушов, Олійник (Волков, 86), Філіппов (Безбородько, 90). Запасні: Шевченко, Банасевич. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Інгулець: Ганев, Гончаренко, Солдат, Запорожець (Павелько, 72), Клименко (Світличний, 89), Мішуренко (Січінава, 90+1), Акименко (Локтіонов, 90+5), Кучеренко, Павлов, Балан (Новотрясов, 52), Лупашко. Запасні: Попович, Рябушко. Головний тренер: Сергій Лавріненко.

Попередження: Солдат, 22, Чепурненко, 30, Олійник, 63, Кірієнко, 85, Ганев, 90+2, Махновський, 90+3

Джерело: ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 746 | Теги: спорт, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar