реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 30 » Футбол. Полтавська Ворскла перемогла чернігівську Десну
19:16
Футбол. Полтавська Ворскла перемогла чернігівську Десну
Футбол. Полтавська Ворскла перемогла чернігівську Десну В середу Десна провела матч в рамках Кубку України – в Херсоні сіверяни обіграли Кристал. Ворскла цей етап Кубку пропускала, тому спокійно готувалася до матчу з Десною, але також не варто забувати, що полтавчани виступають в Лізі Європи, і в четвер гратимуть зі Спортингом. Тому обидві команди зараз працюють в активному режимі, проте зі стартовим свистком арбітра це все відходить на другий план, головне лише результат. А результат обом командам був надважливим – і полтавчани, і сіверяни прагнуть потрапити до першої шістки.

Незважаючи на матч Ліги Європи, Василь Сачко виставив бойовий склад, практично без ротації. А от Олександр Рябоконь вніс кілька коректив в стартовий склад своєї команди – Андрій Мостовий пропускав матч через пошкодження, а Братков, Безбородько та Коберідзе не потрапили до заявки на матч.

Вже на 4-й хвилині гри Ворскла вийшла вперед – по суті перша атака в матчі призвела до взяття воріт. Шарпар виконав подачу з правого флангу, Ребенок в один дотик скинув на Кулача, а нападник Ворскли з близької відстані легко пробив Кулача. 0:1.

Після пропущеного м’яча Десна активізувалася і створила два хороші моменти. Дмитро Хльобас, після подачі Картушова, пробив над перекладиною. А Філіппов, змістившись в центр, пробив поруч зі стійкою.

На 32-й хвилині гри Десна мала зрівнювати рахунок в матчі. Хльобас віддав на Філіппова, Олександр увійшов в штрафний майданчик і віддав на набігаючого Картушова – Єгор метрів з 10-ти пробив поруч зі стійкою. Ворскла відповіла ударом Кулача – Паст перевів на кутовий.

До завершення першого тайму Десна створила ще кілька моментів, але зрівняти рахунок а так і не змогла – перші 45 хвилин матчу пройшли за рівної гри, але з результатом на користь Ворскли.

В перерві матчу, що буває дуже рідко, тренерський штаб Десни провів заміну – Єрмаков замінив Хльобаса. Таким чином Артем Фаворов піднявся вище, а Єрмаков зайняв місце в центрі поля поруч з Огірею.

І майже відразу після виходу на поле Десна могла забити – Філіппов метрів з 10-ти пробив повз Шуста, але і повз ворота. На 52-й хвилині гри здалося що м’яч перетнув лінію воріт – після подачі кутового рикошетом від захисника Ворскли м’яч котився в порожні ворота, і випадково влучив у Імерекова.

Щоб збити стартовий запал Десни, Василь Сачко провів подвійну заміну – Коломоєць та Одарюк замінили Кареку та Сергійчука. По перерві Ворскла не створила жодного моменту біля воріт Паста, але забила. Шарпар відважився на дальній удар – рикошет від ноги Артема Фаворова і гол. 0:2.

На 69-й хвилині гри Олександр Рябоконь провів другу заміну – Старенький замість Волкова. І тут же Десна забила – після подачі кутового Філіппов з близької відстані пробив Паста, але арбітр зафіксував положення поза грою.

На 78-й хвилині гри Олександр Рябоконь випустив на поле другого нападника – Олександр Ковпак замінив Артема Фаворова. Ворскла, звісно, грала по рахунку, а от Десна більше володіла м’ячем і намагалася забити – Картушов пробив вище воріт, удар Ковпака заблокував Чеснаков. Філіппов, після передачі Старенького, пробив поруч зі стійкою, Єрмаков пробив вище воріт метрів з 15-ти. Але рахунок матчу так і не змінився – за рівної гри Десна знову поступилася на своєму полі – швидкий гол і рикошет принесли перемогу полтавській Ворсклі.

Десна (Чернігів) – Ворскла (Полтава) 0:2


Голи: Кулач, 4, Шарпар, 63

Десна: Паст, Імереков, Огіря, Філіппов, Фаворов А. (Ковпак, 78), Волков (Старенький, 69) , Гітченко, Картушов, Люлька, Фаворов Д., Хльобас (Єрмаков, 46). Запасні: Литовка, Якимів, Банасевич, Слінкін. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Ворскла: Шуст, Пердута, Сергійчук (Одарюк, 58), Кулач (Габелок, 87), Шарпар, Карека (Коломоєць, 58), Чеснаков, Кравченко, Далку, Артур, Ребенок. Запасні: Ткаченко, Скляр, Мартиненко, Саків. Головний тренер: Василь Сачко.

Попередження: Чеснаков, 32,

За інформацією ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 684 | Теги: ФК Десна, спорт, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar