реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 7 » Футбол. Результативна нічия за тотальної переваги: Десна - Арсенал 3:3
17:51
Футбол. Результативна нічия за тотальної переваги: Десна - Арсенал 3:3
Футбол. Результативна нічия за тотальної переваги: Десна - Арсенал 3:3 Першу частину сезону Арсенал несподівано завершив беззаперечним лідером, маючи перевагу перед конкуренти в 15 очок. А от Десна, також несподівано, в осінній частині сезону втратила багато очок. Втім, у весняній частині сезону команди стартували по-різному – Арсенал програє, а Десна виграє. Каноніри поступилися Руху і Гірник-Спорту, а Десна обіграла Балкани, Авангард і Жемчужину, тож до очного протистояння команди підійшли в різному настрої. І від Десни, звісно, чекали продовження переможної серії, тим більше, що гра відбувалася в Чернігові і викликала ажіотаж в місті – майже 5000 вболівальників прийшло підтримати свою команду.

Тренерський штаб визначив кістяк команди, який зазвичай і виходить з перших хвилин матчу. Втім, одну заміну Олександру Рябоконю довелося зробити – Волков зазнав ушкодження в матчі з Жемчужиною, тож сьогодні його місце в стартовому складі зайняв Євген Чумак. Прогнозований склад випустив і Сергій Литовченко, але йому вже в першому таймі довелося проводити вимушену заміну – Артема Старгородського замінив Максим Фещук.

Десна, на правах господаря і фаворита розпочала матч активніше – два удара Арвеладзе, вихід Філіппова, чотири кутові та ще кілька небезпечних моментів. Тож не дивно, що сіверяни таки досягнули свого, причому підопічні Олександра Рябоконя забили два м’ячі за кілька хвилин. На 35-й хвилині гри Єрмаков виграв боротьбу на другому поверсі після подачі кутового і пробив небезпечно – в штангу, а на добиванні першим опинився Денис Фаворов. Капітан команди в один дотик головою відправив м’яч в сітку воріт Іванова. А ще за хвилину перевагу Десни подвоїв Картушов – Єгор красивим обвідним ударом з лінії штрафного майданчика пробив голкіпера Арсенала. 2:0 в першому таймі.

В перерві матчу Сергій Литовченко, звісно, вніс корективи в гру своєї команди – замість Сергія Гриня на поле вийшов Юрій Бушман. Тренерський штаб Десни на другий тайм випустив стартовий склад.

Незважаючи на те, що в другому таймі канонірам необхідно було рятувати ситуацію, активніше тайм розпочали сіверяни – Картушов пробив поруч зі стійкою. Арсенал на це відповів моментом Бушмана – Махновський впевнено зреагував на удар. На 55-й хвилині гри мав забивати Філіппов – Олександр обіграв Кучерова і вже пробивав з близької відстані, але Арсенал врятував Деркач, заблокувавши удар.

І практично тут же каноніри забили, і досить несподівано – Єрмаченко наважився на удар з 35-ти метрів і влучив в дальній кут воріт Махновського. Красивий гол і вже рахунок 2:1. А Сергій Литовченко на гол відреагував заміною, замість Агірре, у якого вже була жовта картка, на поле вийшов Батальский, таким чином тренерський штаб намагався врятувати емоційного Аггіре від вилучення. Але це не врятувало від вилучення самого Литовченко – головний тренер Арсенала досить емоційно реагував на події на полі і справедливо був відправлений на трибуни.

Десна після пропущеного м’яча активізувалася, а найкращий момент був у Картушова. Єгор обіграв опонента і знову пробив з лінії штрафного майданчика – м’яч рикошетом від Кучерова вийшов за межі поля. На 65-й хвилині гри Десна претендувала на пенальті – Трубочкін жорстко зіграв проти Чумака в штрафному майданчика канонірів, але арбітр не побачив порушення правил в цьому моменті.

На 69-й хвилині гри тренерський штаб провів першу заміну – Андрій Мостовий замість Євгена Чумака, відбулася заміна і в Арсеналі – Семенюк замість Насімі. І практично тут же Десна мала забивати – Олександр Філіппов технічно обіграв Деркача і обвідним ударом пробив повз Іванова, але і повз ворота, поруч зі стійкою. Ще за кілька хвилин Філіппов пробивав головою – вище воріт.

Десна впевнено контролювала хід гри, особливо після виходу Мостового, повністю “забравши центр поля”, але навіть за таких умов Арсеналу вдалося забити. І знову фантастичний удар вдався гравцю канонірів – Трубочкін пробив практично з того ж місця, що і Єрмаченко, і теж влучив в дальній кут воріт Махновського – 2:2. А ще а кілька хвилин Арсенал забив третій м’яч – Десна великими силами пішла в атаку і пропустила контратаку – Фещук реалізував вихід один на один.

Десна проявила характер, і пішла в атаку всім складом, і змогла зрівняти рахунок – після подачі Мостового у свої ворота забив Домбровський. І тут же мав забивати Картушов – після подачі Банасевича Єгор з близької відстані пробив у Іванова.

За тотальної переваги і шаленої підтримки вболівальників Десна на стадіоні імені Гагаріна зіграла внічию з Арсеналом 3:3.

Десна (Чернігів) – Арсенал-Київ 3:3

Голи: Фаворов Д, 35, Картушов, 37, Єрмаченко, 55, Трубочкін, 82, Фещук, 85, Семенюк, 90 (автогол)

Десна: Махновський, Фаворов Д. (Безбородько, 83), Гадрані, Єрмаков, Слінкін (Мельник, 90), Огіря, Фаворов А., Арвеладзе (Банасевич, 90), Чумак (Мостовий, 69), Картушов, Філіппов. Запасні: Литовка, Волков, Коберідзе. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Арсенал: Іванов, Гринь (Бушман, 46), Кучеров, Деркач, Трубочкін, Насімі (Семенюк, 69), Домбровський, Аггіре (Батальский, 56), Старгородський (Фещук, 13) , Єрмаченко (Родіч, 81), Зозуля. Запасні: Сітало, Даценко. Головний тренер: Сергій Литовченко.

Попередження: Кучеров, 25, Аггіре, 32, Трубочкін, 41, Бушман, 57, Насімі, 69, Іванов, 71
Вилучення: Литовченко (головний тренер), 58, Фещук, 86
м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна. 4823 глядачів.

За інформацією прес-служби ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 667 | Теги: футбол, спорт, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar