реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 7 » Футбол. "Сіверяни" скорочують відставання від лідерів: МФК Миколаїв - Десна 1:8
21:11
Футбол. "Сіверяни" скорочують відставання від лідерів: МФК Миколаїв - Десна 1:8
Футбол. В п’ятницю Геліос зіграв внічию (0:0 з Рухом), а Полтава взагалі програла – луцькій Волині (2:0). Тому в Миколаїв Десна приїхала вже знаючи результат конкурентів, адже в суботу втратив очки і Арсенал – каноніри “відстояли” нічию в Охтирці. Результати, звісно, “на руку” Десни, але осічкою конкурентів ще треба було скористатися, Миколаїв суперник не простий, не зважаючи на те, що в минулому сезоні Десна двічі обіграла корабелів із загальним рахунком 5:1.

За два дні до матчу з Миколаєвом Десна посилила свій склад екс-півзахисником Дніпра і Металіста Денисом Олійником. Новачок сіверян поїхав з командою в Миколаєв, але в заявку на гру не потрапив, адже провів з новим колективом лише два тренування. Тож зі старту на полі з’явився досить прогнозований склад (за винятком Олександра Головко) – Махновський на позиції голкіпера, лінія захиста Фаворов, Головко, Парцванія і Мостовий, а в центрі півзахисту знову тріо – Коберідзе, Арвеладзе і Чепурненко. На вістрі атаки – Філіппов, а Волков і Картушов підтримують атаку з флангів.

Десна, як і передбачалося, розпочала гру з позиції сили – контроль м’яча, кількість ударів і кутових, все на користь сіверян. Але варто додати, що на гру, звісно, вплинула і якість газону – миколаївське поле не витримало дощу і стало схоже на “болото”. Перший момент господарі поля створили на 21-й хвилині гри. Найкращий бомбардир Миколаєва Ігор Сікорський (7 голів) зіграв на випередження після подачі з лівого флангу і в один дотик пробив – м’яч пройшов поруч зі стійкою. А на 25-й хвилині гри Десна відкрила рахунок в матчі – Філіппов швидко зоорієнтувався в штрафному майданчику гостей і з близької відстані переграв Важинського, але арбітри відмінили взяття воріт, зафіксувавши положення поза грою. І буквально тут же Десна мала забивати “чесний” гол, але ні Філіппов, ні Волков не змогли замкнути прострільну передачу Фаворова.

На 32-й хвилині гри Десна заробила право на черговий кутовий (вже п’ятий в першому таймі) і це принесло результат – Фаворов головою замкнув подачу Волкова. Правий захисник Десни відкрив рахунок в матчі і записав у свій актив вже шостий гол в чемпіонаті. А вже перед самою перервою Фаворов оформив дубль. Знову подача кутового з лівого флангу, але вже у виконанні Картушова, призвела до взяття воріт – Фаворов першим зреагував на відскок м’яча і ударом в один дотик переправив його в сітку воріт Важиснкього. 0:2 в першому таймі.

На другий тайм команди вийшли в тих самих скаладах, і вже за кілька хвилин Десна довела рахунок до розгромного. І знову відзначився Фаворов – в активі правого захисника вже 8(!) голів. Важинський не втримав м’яч після подачі з правого флангу, а Фаворов скористався помилкою голкіпера і з близької відстані оформив хет-трик. Вже в наступній атаці рахунок мав стати ще більшим – Картушов обіграв захисника і вивів Філіппова на пусті ворота, але нападник Десни з близької відстані пробив вище воріт. Втім відзначимо, що в даному моменті Олександру завадив жахливий газон.

На 60-й хвилині гри господарі скоротили відставання в рахунку – курйозний гол забив Герасимець. Півзахисник Миколаєва виконував подачу в штрафний майданчик Десни, але м’яч “зрізався з ноги” і рикошетом від штанги опинився в стіці воріт Махновського – 1:3. Десна тут же пішла в атаку і за кілька хвилин знову забила, і знову після розиграшу кутового. Філіппов подав на Картушова, а Єгор в один дотик, не опускаючи м’яч на землю, пробив Важинскього. На 73-й хвилині гри Десна забила п’ятий м’яч.Нарешті забив Олександр Філіппов – нападник Десни підхопив м’яч ментрах в 30-ти від воріт Миколоаєва, обіграв Чучмана і вийшов один на один з голкіпером, як результат – 1:5 за 15 хвилин до завершення матчу.

На 77-й хвилині гри Олександр Рябоконь випустив на поле Ігора Кірієнко, і в першій же атаці нападник заробив пенальті. Чучман з порушенням правил зупинив прохід Кірієнка, а 11-метровий удар впевненно реалізував Денис Фаворов. На 80-й хвилині гри Олександр Рябоконь випустив на поле Банасевич, і Максим першим дотиком забив. Важинський зреагував на удар Філіппова після подачі кутового, а на добиванні першим опинився Банасевич – 1:7 на 81-й хвилині гри. Крапку в матчі поставив Олександр Волков – вже в доданий арбітром час півзахисник сильним ударом з лінії штрафного майданчика пробив Важинскього.

Десна розгромила Миколаїв і скоротила відставання від лідерів – до Полтави лише три очки, а Арсенал випереджає сіверян на сім. Вже найближчої середи Десна на своєму полі прийматиме Інгулець з Петрового. Початок гри о 16:00.

МФК Миколаїв – Десна 1:8

Голи: Герасимець, 60 – Фаворов, 33, 44, 46, 78 (з пенальті), Картушов, 68, Філіппов, 73, Банасевич, 81, Волков, 90

Миколаїв: Важинський, Чучман, Цебро, Лучик, Жичиков, Ковальов, Попов (Шарабура, 59), Герасимець, Заречнюк (Безсалов, 88), Сікорський, Гаврилюк (Аксьонов, 56). Головний тренер: Руслан Забранський.

Десна: Махновський, Фаворов, Головко, Парцванія, Мостовий (Чорноморець, 85), Коберідзе, Арвеладзе (Мельник, 70), Чепурненко (Кірієнко, 77), Картушов (Банасевич, 80), Волков, Філіппов (Щедраков, 85). Запасні: Шевченко, Коваленко. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Арвеладзе, 29, Коберідзе, 35, Сікорський, 45, Жичиков, 63, Аксьонов, 70



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 774 | Теги: спорт, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar