реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 2 » Як у міськраді обирали перевізників на 4 чернігівські маршрути
20:08
Як у міськраді обирали перевізників на 4 чернігівські маршрути
Як у міськраді обирали перевізників на 4 чернігівські маршрути У Чернігівській міській раді пройшло засідання конкурсної комісії, яка мала обрати перевізників-переможців на чернігівські маршрути №24, №34, №36 та №38. Зазначимо, що обирали перевізників у два етапи, оскільки перше засідання було зірване, повідомляє Чернігівщина. ПІК
Всього на чотири маршрути подалося три перевізники, які і до цього їх обслуговували.
За рішенням конкурсної комісії маршрут №24 отримав ФОП Заєць, маршрут №38 – Чернігівське тролейбусне управління, а маршрути №34 та №36 ДП «Пассервіс». З цими перевізниками міська рада заключила договір строком на п’ять років.



Зазначимо, що головуючий комісії тиснув на членів комісії тим, що сьогодні, 2 червня, останній день дії договору з цими перевізниками. «Тож, якщо ми сьогодні не укладемо з ними новий договір, завтра ці перевізники просто не вийдуть на маршрути»,- неодноразово повторював заступник начальника управління транспорту Чернігівської міської ради Олександр Бєльський.

Цікаво, що включені до конкурсної комісії представники громади Олексій Француз та Дмитро Блауш найактивніше виступали саме проти останнього перевізника. Вони звинувачували його у монополізмі. За їх словами, ДП «Пассервіс» «тримає» 65% всіх чернігівських маршрутів, тому міська влада йде на поступки перед ним, не зважаючи на велику кількість порушень.

На засіданні конкурсної комісії був присутній представник ДП «Пассервіс» Сергій Леоненко. Відповідаючи на закиди громадських активістів щодо стану автобусного парку, Леоненко повідомив, що у разі, якщо тариф на проїзд залишиться 3,5 грн., то є можливість частково замінити рухомий склад. Однак коли саме це може статися, навіть у перспективі, він не назвав.

Зазначимо, що перше засідання конкурсної комісії було зірване, оскільки Олексій Француз та Дмитро Блауш заявили, що їх, як членів конкурсної комісії, не допустили до перевірки транспортних засобів відповідно до наданих даних на участь у конкурсі. Тому, засідання було перенесено на сьогодні, 2 червня.

За словами Олександра Бєльського перевірка була проведена тимчасовою робочою групою, що складалася із спеціалістів управління транспорту Чернігівської міської ради.

Тож, до сьогоднішнього засідання, активісти провели перевірку разом із журналістами, та знайшли безліч недоліків у рухомому складі ДП «Пассервіс». Однак, це не стало перепоною для конкурсної комісії визначити переможців.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1083 | Теги: перевізники, маршрутки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar