реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 9 » Як у районах області роздають пакунки малюка і чому вони різні
18:53
Як у районах області роздають пакунки малюка і чому вони різні
Як у районах області роздають пакунки малюка і чому вони різні Із пологового відділення Корюківської центральної районної лікарні 99 пакунків малюка поїхали з мамами у Сновський, Коропський, Семенівський, Менський та інші райони або залишились на Корюківщині.

Протягом чотирьох місяців цього року у пологовому відділенні Корюківської районної центральної лікарні видано 99 пакунків малюка. Це набори необхідних у перший місяць життя немовля речей. Так звана одноразова матеріальна допомога породіллі від держави.

Протягом цього періоду вони надходили на різну суму: і по 3 тис. 180 грн, і по 2 тис. 649 грн. Як пояснили у бухгалтерії закладу охорони здоров’я, кожна партія мала свою вартість. Подібне було і минулого року.

Торік роздавати набори речей для новонароджених малюків починало Корюківське управління соцзахисту населення. Але це тривало протягом вересня — жовтня 2018 року. І його працівники встигли видати набори тільки тридцятьом новонародженим. З кінця минулого року цільовою передачею пакунків займається пологове відділення Корюківської ЦРЛ.

У Корюківці народжують малюків мами зі свого, Сновського, Семенівського, Сосницького, Коропського та поодиноко з Менського районі.

Джерело: Сусіди



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 485 | Теги: пакунки малюка, діти, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar