реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 1 » Як загинула на Чернігівщині волонтерка Марина Шеремет
13:27
Як загинула на Чернігівщині волонтерка Марина Шеремет
Як загинула на Чернігівщині волонтерка Марина Шеремет Внаслідок ДТП загинула відома українська волонтерка Марина Шеремет. Її чоловік в реанімації. Подружжя допомагало українській армії і мирним жителям на Донбасі.

Що відомо про неї зі слів друзів і колег.
Аварія сталася 30 червня на Чернігівщині, в районі селі Носівка. Як повідомляє її подруга Маргарита Калоєва, авто на повній швидкості улетіло в кювет і врізалося в дерево – за її припущенням, в машині відмовили гальма. Марина вдарилася головою о бокове скло. Її чоловік Сергій при свідомості, в нього черепно-мозкова травма і травма руки.

Марина Шеремет була головою Ради волонтерів при Дарницькій районної державної адміністрації, засновником і директором організації "Благодійний фонд Марини Шеремет" – фонду, заснованого ініціативною групою з метою координації зусиль волонтерів для допомоги військовослужбовцям та пораненим в зоні бойових дій. Волонтери фонду допомагають бійцям і дітям-сиротам, багатодітним сім’ям переселенців, які виїхали з окупованих територій, возять гуманітарні грузи.

В травні 2018 року ЗМІ, з посиланням на іншу волонтерку Тетяну Романову, повідомляли, що на Марину Шеремет було скоєно напад і її "ледь не вбили". Інші подробиці вона не розповіла, а сама Марина, в коментарі "Обозревателю" повідомила, що знаходиться в лікарні і дуже погано почувається.

Пізніше допис Романової на сторінці в Фейсбуці було приховано.

Ті, хто знав Марину, сьогодні присвячують їй жалобні дописи в соцмережах і зазначають, що вона була дуже хорошою людиною і зробила багато корисного для української армії і жителів Донбасу.

Тетяна Романова шукає кінолога, щоб увійти до неї в будинок. В Марини було велике господарство, яке вона хотіла скоротити і якраз займалася продажом зайвої худоби. Планувала знайти роботу в Києві.

Коли і де відбудеться похорон, поки що невідомо.

Джерело: depo.ua





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1195 | Теги: ДТП, Чернігівщина, Марина Шеремет, волонтерка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar