реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 14 » Юні корюківські театрали розважають міських таборувальників
10:13
Юні корюківські театрали розважають міських таборувальників
Юні корюківські театрали розважають міських таборувальників Зараз дитяча студія драми Корюківського міського Будинку культури працює на свого «літнього» глядача — дітей, що відпочивають у міських пришкільних таборах. Дізнавшись про вистави та ігрові програми у Корюківці, просяться на перегляд і сільські учні, з Наумівки.
Хто ці маленькі актори та їхні дорослі помічники? — дізнавалися susidy.city

За словами керівника дитячої студії драми Світлани Бабич, її артисти — це діти, яким цікаво все! Займаються двічі на тиждень, щоб потім порадувати глядача казкою. Зазвичай до новорічних свят чи влітку.

Серед найактивніших маленьких акторів — Лєра Гарбуз, Аня Бабич, Віолета Сотник, Златослава Бабич, Олександра Матюха, Сергій Гуленков, Даша Грешилова, Олександра Пилипець.

Своє надійне плече маленьким театралам завжди підставляють дорослі. У першу чергу — це безвідмовні працівники міського Будинку культури: Наталія Жменьковська, Ігор Кисіль, Андрій Биша, Алла Дем`янчик, Ольга Мірошниченко, Людмила Мартинова.

А також люди, яким сцена не байдужа: юрист управління Пенсійного фонду Сергій Іваненко, менеджер з реклами районної газети «Маяк» Світлана Моложон, бухгалтер РКСЛП "Корюківкаліс" Ірина Мазко, бухгалтер КП «Рампа»Людмила Гуленкова та ін.

Нещодавно міні-виставу повчального характеру «Катруся у Країні Невмиванії» переглянули вихованці міських пришкільних таборів.

А 18 і 21 червня на них чекає ігрова програма «Подорож Шапокляк та Лариски до Країни знань». Наумівські школярі — запрошені!



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 561 | Теги: діти, актори, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar