реклама партнерів:
Головна » 2018 » Грудень » 11 » Ювілей просвітянки Тамари Демченко
20:50
Ювілей просвітянки Тамари Демченко
Ювілей просвітянки Тамари Демченко 7 грудня у день святої великомучениці Катерини у культурно-мистецькому центрі “Інтермеццо” наукова та культурна громадськість Чернігівщини привітала із ювілеєм відому просвітянку Тамару Павлівну Демченко, яка напередодні, 6 грудня, відзначила своє 70-річчя.

Тамара Павлівна відома як невтомний дослідник історії Української національно-демократичної революції 1917-1921 років та Голодомору 1932-1933 років. За час викладацької роботи на історичному факультеті Чернігівського педуніверситету вона виховала ціле покоління національно-свідомих українців. Також вона завжди є активною у громадському житті. Зокрема, протягом багатьох років була членом правління Чернігівського обласного об'єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка.

За дорученням Правління обласної “Просвіти” Тамару Демченко привітав її колишній студент, голова міської "Прсвіти" Андрій Глухенький. Від імені усіх просвітян він побажав ювілярці міцного здоров'я, нових творчих звершень та подарував ікону святої Катерини, яка з давніх часів є покровителькою науки і освіти. Також Тамару Павлівну привітали відомі науковці - кандидат історичних наук Володимир Гаврилов, професор Сергій Лепявко та краєзнавець Олександр Ясенчук.

Джерело: "Сіверщина"



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 782 | Теги: ювілей, Тамара Демченко, Просвіта | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar