реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 5 » Кабмін просить президента звільнити голову Чернігівської ОДА
13:26
Кабмін просить президента звільнити голову Чернігівської ОДА
Кабмін просить президента звільнити голову Чернігівської ОДА Кабінет міністрів вносить президенту Володимиру Зеленському подання щодо звільнення низки голів обласних державних адміністрацій.
Про це сказав на засіданні уряду 5 червня прем’єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Українська правда

"Ми сьогодні подаємо президенту на звільнення ряд голів обласних державних адміністрацій і очікуємо на те, що Адміністрація президента спільно з секретаріатом Кабінету міністрів опрацює механізми відбору нових претендентів на посади голів ОДА, щоб ми спрацювали достатньо оперативно. В областях мають бути відповідальні управлінці"", – сказав прем’єр.

"Закон передбачає, що тут є поєднана процедура: погодження урядом і призначення президентом, тому ми якнайшвидше проведемо всю підготовчу роботу. Відповідні доручення секретаріату Кабінету міністрів і міністру Кабміну я надав", – додав Гройсман.

Прізвища губернаторів при цьому прем’єр не назвав.

Урядовці пояснили, що тимчасово обов’язки очільників областей будуть виконувати чинні заступники голів ОДА.
У свою чергу міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко повідомив, що уряд затвердив подання на звільнення голів Львівської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Волинської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської обласних держадміністрацій та зробить відповідне подання президенту".

Як повідомляв "Чернігівський формат" 20 травня, голова ОДА Олександр Мисник написав заяву на звільнення, як того вимагає Закон України «Про місцеві державні адміністрації».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 567 | Теги: Чернігівська ОДА, відставка, Кабмін | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar