реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 6 » Хто вчив корюківчан танцювати сальсу?
08:22
Хто вчив корюківчан танцювати сальсу?
Хто вчив корюківчан танцювати сальсу? У суботу 29 червня у сквері біля Корюківської міськради вчили танцювати сальсу, розповідає susidy.city

У Корюківці в центральному сквері на «вишиваному» майданчику уже вдруге проводили майстер-клас з сучасних танців (сальса і бачата) керівники студії танців Dance Art Олександр Насачевський і Марина Лукіянчук.

Це двоє молодих людей з міста Чернігова. Вони розповідають, що навчають правильно виконувати елементи танців — людей без підготовки. А запросила їх у Корюківку громадська організація «Альтернатива».

Керівник «Альтернативи» Володимир Онищук каже, що бажаючі вчитися танцювати новий для себе ритмічний танець були. Але хотілося б бачити на таких молодіжних заходах ще більше учасників.

Студентка Любов Яковець приїхала до Корюківки з двома подругами з села Охрамієвичі саме заради танців — кажуть дівчата. Роман Іващенко працює оператором на міській автозаправній станції.

Організували майстер-клас за сприяння міської ради і молодіжної ради при ній. Оплатили приїзд керівників студії танців. Якщо буде попит місцевої громадськості на таке навчання, то наставники приїжджатимуть ще.

Тут же під запальні південноамериканські танцювальні мелодії відновлювали розпис «вишиваного» майданчика одинадцятикласниці міських шкіл Яна Машталір, Наталія Крес і мама Яни Наталія.

Кажуть, що реставрують майданчик на замовлення «Альтернативи», щоб він був ще привабливішим для проведення цікавого дозвілля.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1042 | Теги: танці, сальсу, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar