реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Комуністичного ідола у Новгороді-Сіверському демонтовано!
22:06
Комуністичного ідола у Новгороді-Сіверському демонтовано!
Комуністичного ідола у Новгороді-Сіверському демонтовано! Сьогодні, 8 жовтня 2016 року, демонтований останній пам’ятник Лєніну в Україні. Міський голова Новгорода-Сіверського довго тягнув, не виконував закон про демокунізацію, намагався продати вождя. Але, схоже нікому цей ідол не потрібен.

Декілька годин довелося попрацювати щоб демонтувати «впертого» Лєніна. Місцевий активіст Борис Домоцький вже навіть сумнівався, що ця справа сьогодні завершиться.
«5-годинна операція зі зняття боввана у новгороді-Сіверському поки що незавершена. Мабуть завтра продовжуватиметься зняття чужинця. Дивним виглядає поспішність пана Бондаренка-голови міста і головного хранителя опудола у проведенні відповідної процедури під ніч!? До того ж-за відсутності у місті технічно підготовлених фахівців.Відрізали б боти тирану-і не займались би фігнею! Мабуть, без сторонньої допомоги завтра не обійтись? Приємно, що головний герой у історії невиконання Закону України ЗДАВСЯ. Бо, як йшлось у коментарях журналістів, справа спротиву Закону посадовцем, напряму зачепила самолюбство обласних начальників. А тут ще й наміри націоналістів обласного центру виконати Закон про декомунізацію. Одним словом- КОНТРРЕВОЛЮЦІЯ здається», написав Борис Домоцький на сторінці facebook

Але, орієнтовно о 22.20 8 жовтня Лєнін був демонтований, про це на своїй сторінці у мережі facebook повідомив Олександр Бондарев.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1187 | Теги: декомунізація, Новгород-Сіверський, Лєнін | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar