реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 6 » Конфлікт у Любечі. Чому сперечалися і матюкалися Микитась і Пінчук?
09:16
Конфлікт у Любечі. Чому сперечалися і матюкалися Микитась і Пінчук?
Конфлікт у Любечі. Чому сперечалися і матюкалися Микитась і Пінчук? За лічені години суперечка у Любечі між Максимом Микитасем, народним депутатом з Чернігівщини (округ № 206), і керівником місцевого ОТГ Сергієм Пінчуком стала всеукраїнською суперновиною! Її ще й на відео записали, тож можна було й подивитися і посмакувати, і посумувати…
На відео Микитась і Пінчук лаються в залі селищної ради, після чого нардеп вимагає у Пінчука, щоб той вислухав людей, а не розмовляв телефоном і вихоплює у нього мобільний.
Сергій Пінчук вже дав свідчення в поліції про те, що в ході бійки народний депутат наніс йому тілесні ушкодження. Свідки і сам Максима Микитась стверджують, що бійки не було.

Свій коментар щодо подій у Любечі оприлюднив згодом і нардеп.
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. https://www.facebook.com/maxim.mikitas
- Обматюкав я голову Любецької ОТГ Пінчука? Так! Бив я його? Ні! Хоча багато селян кажуть, що варто було б. Зараз громада почала процедуру відкликання голови ОТГ, тому ми побачимо ще не одну провокацію цього пана, який дуже хоче залишитися при годівниці, – написав Микитась.
Він зазначає, що за час роботи Пінчука в селищі закрили відділення банку, школу, лікарню, стаціонар для літніх людей. Через безліч претензій до його роботи громада ініціювала відкликання його з посади ОТГ, зібравши майже 1300 підписів жителів.
- Пан Пінчук, якого поставили на його посаду люди, про цих самих людей забув миттєво. Він не хоче їх чути, його турбує тільки як набити свої кишені. Наплювацьке ставлення до громади, погрози мешканцям та журналістам, яких просто виганяють з засідань, щоб «не заважали», школа без опалення взимку, а замість фінансування потрібних справ премії собі коханому. Може це збурити? – пояснив свою реакцію Микитась.
Народний депутат також припустив, що його емоційність була зайвою, і попросив вибачення у присутніх під час перепалки жінок. Тим не менш, вибачатися перед Пінчуком він не має наміру.
- Негідникам я завжди кажу те, що про них думаю, в обличчя! – заявив Максим Микитась. – Будемо домагатися справедливості разом з людьми!, – наголошує нардеп.

Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення хуліганських дій народним депутатом України. Про це інформує прес-служба ДБР.

Будемо чекати розслідування. Далі буде…

Сергій Васильченко, «Чернігівський формат».



Переглядів: 1045 | Теги: Любеч, суперечка, Максим Микитась, Сергій Пінчук | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar