реклама партнерів:
Головна » 2018 » Лютий » 27 » Конфлікт у школі «Юність» в Чернігові: батьки дітей проти нового директора
21:15
Конфлікт у школі «Юність» в Чернігові: батьки дітей проти нового директора
Конфлікт у школі «Юність» в Чернігові: батьки дітей проти нового директора Батьки вихованців спортивної школи «Юність» у Чернігові незадоволені новим директором Геннадієм Прокоповичем та занепокоєні настроями у тренерському колективі.

Прийшли до школи відстояти інтереси дітей та підтримати їх спортивних наставників. Чи правомірним було призначення нового директора та чи заспокоїли батьків представники управління освіти дізнавалася наша знімальна група.
Батьки вихованців спортивної школи «Юність» зібралися разом щоб з»ясувати кадрову політику нового керівництва. Директором закладу 2 тижні тому призначили – Геннадія Прокоповича. Батьків турбує, що чоловік не має педагогічної освіти, особливо переживають через можливі кадрові зміни
Аби розібратися у ситуації до школи приїхав начальник обласного управління освіти Микола Конопацький. Спершу відбулися переговори із тренерським складом за зачиненими дверима. Потім – із батьками.
Микола Конопацький начальник управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації
«Стосовно звільнення призначення все відбулось законно стосовно базового закону про оствіту людину яка має вищу освіту не обов’язково за фахом»
Микола Конопацький пояснив: обирали для закладу перш за все менеджера. Також заспокоїв: жодних кадрових репресій не буде.
Сам Геннадій Прокопович чутки про звільнення тренерів спростовує.
Проте батьки не погодилися ставити крапку в цій історії. За ситуацією в колективі спостерігатимуть надалі.
Але якщо це не допоможе, і тренери звільнятимуться зі школи, то батьки обіцяють піти за ними. Або переводитимуть дітей до інших спортивних навчальних закладів.

Джерело: Філія Національної телекомпанії України «Чернігівська регіональна дирекція»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 809 | Теги: конфлікт, Чернігів, школа Юність | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar