реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 1 » Проголосуйте за «Чернігів стародавній» у конкурсі «Чернігівщина туристична: вибір року 2018»
13:46
Проголосуйте за «Чернігів стародавній» у конкурсі «Чернігівщина туристична: вибір року 2018»
Проголосуйте за «Чернігів стародавній» у конкурсі «Чернігівщина туристична: вибір року 2018» Основна увага приділена змаганню на сайті «Чернігівщина туристична» у номінації «Музейний заклад» (https://chernihivregion.travel/competitions/5-nominatsiya-muzejnij-zaklad). Тут є свої лідери і аутсайдери, але головна суперечка розгорнулася між кількома музейними закладами: Менським краєзнавчим музеєм ім. В.Ф.Покотила, Національним архітектурно-історичним заповідником «Чернігів стародавній», Національним історико-культурним заповідником «Гетьманська столиця», Мезинським археологічним науково-дослідним музеєм ім. В.Є.Куриленка, Ніжинським краєзнавчим музеєм імені Івана Спаського.
Але, схоже суперечка лише розпочалося, попереду багато часу і можливі зміни... Он-лайн голосування триватиме до 30 вересня 2018 року.

Пропонуємо підтримати Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» https://chernihivregion.travel/competitions/5-nominatsiya-muzejnij-zaklad/38-nats-onalniy-arh-tekturno-storichniy-zapov-dnik-chern-g-v-starodavn-y


Конкурс «Чернігівщина туристична: вибір року» проходить за шістьма номінаціями: туристична подія; гостинна садиба; заклад розміщення; фахівець туристичного супроводу; музейний заклад; туристична фотографія.
На конкурс подано 47 заявок від представників туристичної сфери Чернігівської області. Для більш детального ознайомлення з номінантами та голосування відкрита он-лайн платформа https://chernihivregion.travel/konkursy
Запрошуємо долучитися до проведення конкурсу, проголосувати та обрати найвпливовіших та найпотужніших представників туристичної сфери Чернігівщини.
Детальні умови та порядок проведення конкурсу за посиланням http://mega.dp.ua/file?source=18050215363589187621

Умови конкурсу та он-лайн голосування:
1. Одна особа може проголосувати лише 1 раз у кожній номінації.
2. До фіналу допускаються 3 учасники кожної номінації, з найбільшою кількістю голосів, які трансформуються у бали: 3, 2, 1 відповідно.
3. Переможець визначається за сумарною кількістю балів, отриманих під час он-лайн голосування та оцінки експертної ради.

Конкурс «Чернігівщина туристична: вибір року» проводиться з метою популяризації туристичного потенціалу та відзнаки досягнень представників туристичної сфери Чернігівської області у розвитку в’їзного та внутрішнього туризму регіону.
Завдання конкурсу: популяризація туристичного потенціалу та послуг, створення привабливого іміджу Чернігівської області; інформаційна підтримка приватних підприємців, підприємств та установ, які працюють у сфері туризму; стимулювання поліпшення якості надання туристичних послуг на території області.
Ініціатор та організатор конкурсу: Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1170 | Теги: туризм, Чернігівщина, музей, Конкурс | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar