реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 17 » Конкурс фотографій «Архітектура Чернігівщини»
18:31
Конкурс фотографій «Архітектура Чернігівщини»
Конкурс фотографій «Архітектура Чернігівщини» Управління культури і туризму Чернігівської міської ради та Міський Палац культури оголошує конкурс фотографій «Архітектура Чернігівщини »
До участі запрошуються професійні фотографи та аматори.

Чернігів завжди славився своїми архітектурними пам’ятками! Забудь, що ти є жителем міста та перетворись на звичайного туриста. За допомогою фотокамери передай дух, містику та велич архітектурних перлин Чернігова.
Для участі необхідно до 14 вересня надіслати на електронну адресу ­­­­­­­­­­­­­­­fotoche2018@ukr.net з позначкою «Фотоконкурс» не більше 5-ти якісних фотографій, формату А3.

У листі вказати ПІБ, контактний номер телефону та коротку інформацію про себе (скільки років, де працюєте / навчаєтесь, улюблена справа).

Оголошення переможців і підсумкова експозиція робіт конкурсу відбудеться 21 вересня в Міському Палаці культури в рамках святкових заходів до Дня міста.

Переможців обиратиме компетентне журі. Три кращі роботи отримають винагороди. Призовий фонд конкурсу 5 тис.грн

Шляхом інтернет-голосування буде визначено переможця в номінації «Лайк фото». Фото для голосування будуть розміщені на сторінці Facebook Міського Палацу культури.

Увага! Менші за розміром знімки прийматися не будуть. За організаторами залишається право відмовити в розгляді та публікації фотографії без пояснення причин відмови.

Фотографії приймаються без логотипу автора і паспорта. Організатори мають право використовувати роботи учасників для популяризації та висвітлення інформації щодо конкурсу.

Результати фотоконкурсу будуть опубліковані на сайтах і на сторінках у соціальних мережах організаторів і співорганізаторів.

Детальна інформація за телефоном: 0630633310
Чекаємо на Ваші фото!



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 663 | Теги: фото, Чернігівщина, архітектура, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar