реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 23 » Ковзанка на Красній площі залишиться, але проїзд для автотранспорту відкриють
19:52
Ковзанка на Красній площі залишиться, але проїзд для автотранспорту відкриють
Ковзанка на Красній площі залишиться, але проїзд для автотранспорту відкриють Міська льодова арена на площі залишиться, але проїзд повз театр відкриють для автотранспорту. Про це сьогодні було сказано на розширеній нараді в Чернігівській міській раді. Чернігівський міський голова доручив прискорити ці роботи, відкривши проїзд вулицею між площею і обласним театром вже сьогодні-завтра.

Як проінформував на нараді директор КП «Центральний парк культури та відпочинку» Володимир Хольченков, цю дорогу зараз перетинають шланги для заливки ковзанки. Запаси води у спеціальних ємностях треба буде поповнювати й надалі щодоби. Для цього проїзд перекриватимуть на пару годин, переважно в нічний чи, в крайньому разі, у пізній вечірній час. Але в інші години проїзд буде вільним.

Сьогодні ж на Красній площі Чернігова та в центрі міста мають приступити до демонтажу великої новорічної ялинки, святкової ілюмінації, вхідних груп та інших декоративних новорічних конструкцій. Усі вони передаватимуться на відповідальне зберігання на одне з міських комунальних підприємств. Ялинка чекатиме до наступної зими, а окремі інші елементи будуть використовуватися й протягом року при проведенні різних загальноміських заходів.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 765 | Теги: Красна площа, ковзанка, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar