реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 26 » Кубок Чернігівського району з футболу: визначилися чвертьфіналісти
07:45
Кубок Чернігівського району з футболу: визначилися чвертьфіналісти
Кубок Чернігівського району з футболу: визначилися чвертьфіналісти 25 квітня відбулися матчі 1/8 фіналу кубка Чернігівського району Чернігівської області.
1/18 фіналу
«БЮС-Гарантія» (Чернігів) – «Атлетик» (Мньов) 2:3 (1:3)
--------------------------------------
0-1 Мельник О. (21)
1-1 Кріпан (31)
1-2 Зарембовський (36)
1-3 Захилько (38)
2-3 Денисенко (90+1, пен.)

Один із центральних поєдинків дня. Гості пішли вперед зі стартовим свистком, однак «БЮС-Гарантія» швидко налагодила контроль м’яча і заволоділа ініціативою. Втім, у господарів стали проглядатися розриви між лінією оборони і серединою поля, що і намагався використати «Атлетик». Кілька небезпечних закидів уперед захист ліквідував, але потім нападник гостей вискочив із-за спин захисників, пройшов до воріт, удар заблокували, м’яч відскочив до Олексія Мельника, який чітко пробив у ближній кут. Надалі характер гри не змінився, і господарям за 10 хвилин вдалося зрівняти рахунок – на дальній штанзі Ярослав Кріпан переправив м’яч у ворота. 1:1.
Здавалося, «БЮС-Гарантія» посилить тиск. Однак знову начудив захист. Суперник отримав забагато свободи поблизу чужих володінь і Антон Зарембовський, просунувшись вздовж лінії штрафної, прицільно пробив у дев’ятку – 1:2. А ще за дві хвилини Руслан Захілько прямим ударом зі штрафного збільшив перевагу – 1:3.
У другому таймі «БЮС-Гарантія» так і не спромоглася притиснути суперника. Хіба що в останні хвилин 20-25 загрозу становили кілька штрафних ударів та флангові проходи. Але до справжньої гостроти справа так і не дійшла. Навпаки, в гострих контратаках «Атлетик» був куди ближчим до взяття воріт.
Інтрига відродилася вже в компенсований час, коли захисники гостей виносили м’яч після чергового навісу зі штрафного і влучили в руку своєму партнеру. Олександр Денисенко пробив із 11-метрового точнісінько у верхній кут. А в дві хвилини, що лишилися, «БЮС-Гарантія» встигла виконати два кутових удари, коли вся команда разом із воротарем штурмувала штрафний майданчик гостей і в одному з епізодів м’яч пролетів зовсім поруч із стійкою.

ФК «М-К» (М.-Коцюбинське) – АФК «Бакланово» (Бакланова Муравійка) 2:1 (0:0)
---------------------------------------------
0-1 Кулага (70, пен.)
1-1 Костюченко (75)
2-1 Костюченко (82)

Продовжує дивувати коцюбинський ФК «М-К». Тижнем раніше команда вибила з розіграшу одного з фаворитів – «Кера» (Лукашівка), а тепер пройшла ще одного представника вищої ліги. Розв’язка цього напруженого протистояння сталася в останні 20 хвилин. Гості відкрили рахунок з пенальті, однак господарі відповіли дублем Владислава Костюченка і вперше дісталися 1/4 фіналу.

АК «БАРС» (Чернігів) – «Колос» (Довжик) 0:2 (0:2)
-----------------------------------------
0-1 Шерело (31)
0-2 Пашко (45)

У складі гостей виступає багато досвідчених футболістів, тож «Колос» володів ініціативою, а доля матчу вирішилася в останні 15 хвилин першого тайму. По перерві господарям не вдалося досягти зламу і поєдинок завершився з рахунком 0:2.

«Промінь» (Голубичі) – «Олімпік» (Чернігів) 2:1 (2:1)
-----------------------------------
1-0 Литвин (6)
1-1 Іванов (29, пен.)
2-1 Новицький (45)

Бойовий поєдинок майже рівних суперників. Господарі мали незначну перевагу, гості запам’яталися самовіддачею і непоступливістю.

«Свишень» (Кувечичі) – «Шторм» (Чернігів) 8:0 (5:0)
------------------------------------
1-0 Тарикін В. (13)
2-0 Лозинський (23)
3-0 Лозинський (28)
4-0 Лозинський (35)
5-0 Орлов (40)
6-0 Тарикін В. (55)
7-0 Дмитрюк (83)
8-0 Гребенчук (89)

Перемога чемпіона району над аутсайдером минулорічної першої ліги не викликала жодних сумнівів, тож підсумковий рахунок навряд чи має дивувати. Але варто відмітити, що «Шторм» боровся і намагався грати до останнього, навіть попри розгромний рахунок.

ФК «Хвиля» (Киїнка) – «Галерея» (Чернігів) 1:2 (1:1)
-------------------------------------
0-1 Коваленко (28)
1-1 Шустик (29)
1-2 Коваленко (55)

Наступних вихідних (1-2 травня) відбудуться групові турніри традиційного щорічного Кубка Анисова, тож матчі 1/4 фіналу відбудуться 11 травня:
ФК «М-К» (М.-Коцюбинське) – «Колос» (Довжик)
«Галерея» (Чернігів) – «Свишень» (Кувечичі)
«Снов» (Седнів) – «Промінь» (Голубичі)
ФК «Чернігів-Стріла» – «Атлетик» (Мньов)

Володар кубка визначиться 23 травня.

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спеціально для «Чернігівського формату».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1500 | Теги: футбол, спорт, Сергій Горобець, Чернігівський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar