реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 1 » Кубок України з важкої атлетики 2017 стартував у Чернігові
20:07
Кубок України з важкої атлетики 2017 стартував у Чернігові
Кубок України з важкої атлетики 2017 стартував у Чернігові Сьогодні, 1 лютого, на тренувальній базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Чернігів» (колишній стадіон Гагаріна) урочисто відкрито Кубок України з важкої атлетики 2017 року. Ці змагання проводяться в Чернігові вже 5 рік поспіль. Протягом трьох днів більше ніж 200 найсильніших спортсменів країни боротимуться за перемогу та путівки на Чемпіонат Європи. Ці змагання є відбірковими і спортсмени, які займуть призові місця, у квітні представлять Україну в Хорватії, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Серед учасників змагань є титуловані важкоатлети — Чемпіони України, переможці та призери Чемпіонатів Європи та світу.

У церемонії відкриття турніру взяли участь, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, представники Міністерства молоді та спорту України, федерації важкої атлетики України, почесні гості — Олімпійські чемпіони та призери з важкої атлетики, спортсмени, тренери та вболівальники.

Вітаючи важкоатлетів з початком змагань, Владислав Атрошенко побажав міцного здоров’я, гарних результатів та яскравих перемог.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1116 | Теги: спорт, Чернігів, важка атлетика | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar