реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 22 » Лічильники тепла: точність - передусім
18:15
Лічильники тепла: точність - передусім
Лічильники тепла: точність - передусім Сучасна лабораторія по повірці лічильників тепла почала роботу на державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія". Відтепер не потрібно везти прилади обліку до столиці – усі роботи виконуються у нашому місті.
Про це повідомив генеральний директор ДП "Чернігівстандартметрологія" Валентин Бакуменко.
Він пояснив, що розширення сфери діяльності підприємства стало можливим після створення лабораторії, оснащеної сучасною проливною установкою.
"Точнісні метрологічні характеристики цієї установки – найвищі у Чернігівській області. Вона обладнана розходомірами фірми "Siemens" та вагами фірми "Техноваги", що дозволяє поєднувати проливний і ваговий методи контролю", - розповів Валентин Бакуменко.
Лабораторія має можливість повіряти ультразвукові та механічні лічильники тепла з перетворювачами витрати діаметром від 15 до 50 мм.
Досі ультразвукові приладі обліку тепла в Чернігові не повірялися, доводилось везти їх до Києва, що підвищувало вартість і подовжувало час виконання робіт. Тепер же і приватні споживачі-власники квартирних лічильників, і комерційні організації можуть скористатися послугами ДП "Чернігівстандартметрологія". Лабораторія виконує роботи з початку року та запрошує до співпраці.

За інформацією прес-служби ДП "Чернігівстандартметрологія".



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1187 | Теги: Чернігівстандартметрологія, метрологія, лічильники тепла | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar