реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 18 » Ліквідація наслідків снігопаду в Чернігові має відбутися чітко
10:56
Ліквідація наслідків снігопаду в Чернігові має відбутися чітко
Ліквідація наслідків снігопаду в Чернігові має відбутися чітко У Чернігові координацію дій та негайне реагування щодо усунення наслідків негоди у зимовий період забезпечує міський оперативний міжвідомчий штаб. Він створений 18 грудня минулого року відповідно до розпорядження Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Цим розпорядженням визначений склад оперативного штабу, до якого входять міський голова та його заступники, голови районних у місті Чернігові рад, начальники структурних підрозділів та комунальних підприємств, директори приватних підприємств, що обслуговують житлові будинки, керівники ПАТ «Облтеплокомуненерго», та РГК «Чернігівгаз», ТОВ «Фірма «ТехНова», а також начальник Чернігівського міського відділу управління державної служби НС в Чернігівській області.

Згідно з іншим розпорядженням міського голови щодо роботи в умовах зимового періоду, яке він підписав 28 грудня, визначенні відповідальні особи за окремими територіями міста, на яких при погіршенні погодних умов вони цілодобово здійснюватимуть чергування.

Відповідальні особи оперативного міжвідомчого штабу та комунальних служб, які задіяні в ліквідації наслідків негоди, негайно інформуватимуть про координацію дій та результати прибирання через міський Колл-центр.

КП «АТП-2528» відповідальне за підготовку наявних на підприємстві техніки, запасів паливно-мастильних та інших матеріалів для обслуговування вуличної мережі міста. Підвіз робочого персоналу комунальних служб, який здійснюватиме прибирання снігу, забезпечуватиме КП «ЧТУ».

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції цілодобово забезпечуватиме супровід снігоприбиральної техніки та звільнятиме проїжджу частини вулиць від припаркованих автомобілів.

Інші підприємства, установи, організації незалежно від форм власності повинні забезпечувати прибирання власних, прилеглих та закріплених територій в цілодобовому режимі. Про відповідальність за несвоєчасне прибирання власних, прилеглих та закріплених територій письмово попереджуватиме КП «Муніципальна варта» міськради.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко неодноразово звертався до керівників усіх установ міста з проханням долучитися до прибирання снігу та спільними зусиллями забезпечити порядок і роботу по прибиранню прилеглих територій до приміщень та офісів.

Крім того, міський голова звертався до усіх автовласників з нагадуванням про норми благоустрою, які діють у місті. А саме: не залишати свої машини припаркованими на вулицях міста, особливо у нічний час, щоб не заважати снігоприбиральній техніці виконувати свою роботу.

У листопаді рішенням постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху введено щорічну сезонну заборону щодо паркування автомобілів на центральних вулицях м. Чернігова у період з 22 до 8 години з листопада до 1 квітня.

Нагадуємо, що усі мешканці міста у разі необхідності з будь-яких питань можуть звертатися до міського Кол-центру (тел. 0800-50-93-50, мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів» та офіційний портал міського контакт-центру- http://chmkc.com.ua).

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 639 | Теги: Чернігів, дороги, снігопад | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar