реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 11 » Ліс сажають безробітні
08:10
Ліс сажають безробітні
Ліс сажають безробітні Наразі в лісгоспах області активно триває весняна посадка лісових культур. Власних робочих рук у цей період підприємствам не вистачає, тому традиційно до примноження смарагдового багатства Чернігівщини залучаються безробітні. За словами директора Чернігівського ОЦЗ Лідії Падалки, цього року вже понад 170 громадян були направлені центрами зайнятості області на тимчасові роботи до підприємств лісової галузі.
«Тимчасова зайнятість мотивує безробітну людину до праці, сприяє опануванню нових професійних знань та навичок, а також є додатковою матеріальною підтримкою в період безробіття, - говорить Лідія Падалка. – Непоодинокими є й випадки, коли безробітним, які добре себе зарекомендували на тимчасових роботах, роботодавці потім пропонують постійну зайнятість».
Цього року з лісгоспами співпрацюють Борзнянський, Ріпкинський, Семенівський та Чернігівський районні центри зайнятості. Відтак безробітні саджають ліс на території таких підприємств, як «Борзнарайагролісгосп», «Добрянське лісове господарство», «Ріпкирайагролісгосп», «Семенівкарайагролісгосп», «Семенівське лісове господарство», «Чернігівський військовий лісгосп».

Валентина Федусь



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 854 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar