реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Марина Порошенко передала теплий одяг мобілізованим у «Десні»
14:18
Марина Порошенко передала теплий одяг мобілізованим у «Десні»
Марина Порошенко передала теплий одяг мобілізованим у «Десні» Дружина Президента передала теплий одяг та засоби обігріву військовому навчальному центру «Десна», повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
Перша леді країни Марина Порошенко завітала 13 лютого до 169 навчального центру Збройних Сил, інформує веб-сайт Високий Вал
Вона приїхала, аби передати мобілізованим бійцям-артилеристам теплий одяг, вітчизняну термобілизну та буржуйки.
Благодійна допомога, а це близько 1000 комплектів білизни, була придбана за рахунок благодійних пожертв у «Мистецькому арсеналі».
Марина Порошенко вже не вперше приїжджає до Десни і зараз, за її словами, приділятиме посилену увагу мобілізованим бійцям та строковикам.
«Я пишаюся кожним нашим військовослужбовцем і хочу, щоб підготовка наших вояків і їх забезпечення були на належному рівні, щоб вони мали змогу захищати Україну. Утім, понад усе я хочу, аби в Україні був мир. Сподіваюся, що Мінські домовленості, підписані вчора, таки будуть діяти» - зазначила перша леді.
Також Марина Порошенко оглянула казарми навчального центру та залишилась задоволеною умовами проживання бійців.









Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1278 | Теги: Марина Порошенко, допомога, волонтерство, військовий центр Десна | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar