реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 4 » Марина Порошенко в Чернігові
16:39
Марина Порошенко в Чернігові
Марина Порошенко в Чернігові Візит дружини Президента України Марини Порошенко до Чернігівської області розпочався сьогодні, 4 грудня, з відвідання навчально-виховного комплексу «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» Деснянської об’єднаної територіальної громади. Тут Перша Леді в супроводі голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча оглянула Медіатеку, створену в рамках проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта — рівень свідомості нації».

Нагадаємо, що до реалізації проекту область долучилася у квітні. Відтоді шість бібліотек нового зразка вже діють у п’яти навчальних закладах, де є інклюзивні класи (трьох чернігівських, по одному — в Корюківці та селищі Десна).

Дружина Президента переконана: Медіатека — це сучасний інтерактивний простір, який дозволяє розвиватися всім дітям без винятку.

— У цілому з нового навчального року в інклюзивних школах-учасниках освітнього проекту Благодійного Фонду Порошенка розпочали свою роботу майже сто Медіатек. Важливо,що навчальні заклади, в яких створюються якісні умови для навчання дітей в інклюзивному освітньому середовищі, стають більш престижними і пріоритетними для батьків, які обирають саме такі школи для навчання своїх дітей, — зазначила Марина Порошенко.

Під час спілкування з вихованцями гімназії дружина Президента долучилася до виготовлення вітальних листівок українським захисникам до Дня Збройних Сил України. Ці листівки через Деснянський відокремлений підрозділ громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» будуть передані бійцям, які зараз захищають країну в зоні проведення антитерористичної операції.

Марина Порошенко акцентувала, що День Збройних Сил України, який відмічається 6 грудня, є днем шани і гордості, що поєднує пам’ять про Героїв та надію на мирне, процвітаюче завтра для України:

— Українські Збройні Сили стали гарантом нашої незалежності і права на самостійне мирне життя. Я впевнена, що саме на прикладах сучасних Героїв має виховуватись молоде покоління українців.

Програмою візиту Першої Леді також передбачено ознайомлення з роботою Медіатек у школі № 30 міста Чернігова та відкриття гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1137 | Теги: Марина Порошенко, Чернігів, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar