реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 10 » Микола Яхимець: «Збережемо духовні традиції наших батьків!»
11:13
Микола Яхимець: «Збережемо духовні традиції наших батьків!»
Микола Яхимець: «Збережемо духовні традиції наших батьків!» На календариках зображений один з найдавніших храмів Київської Русі, унікальна пам’ятка міста Чернігова – Спасо-Преображенський собор (поч. ХІ ст.). Зверху, над стародавньою спорудою, надпис: «Збережемо духовні традиції наших батьків!». З такою фотоілюстрацією, за сприяння депутата Чернігівської міської ради Миколи Яхимця, виготовлені календарики на 2015 рік.
До речі, депутат не на словах оберігає духовні традиції рідного краю. Сотні подарунків отримали маленькі чернігівці до Дня Святого Миколая. Не забув про них Микола Яхимець і в новорічні та різдвяні свята. Слова вдячності та усмішка від дітлахів – найкращий подарунок депутату.
Одним із пріоритетів народного обранця є благодійницька діяльність. Тож, вже на початку 2015 року помічники Миколи Яхимця планують різноманітні акції, спрямовані на розвиток культури стародавнього міста.

Чернігівський формат.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1377 | Теги: благодійництво, Микола Яхимець, духовні традиції, Спасо-Преображенський собор | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar