реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Міліція працює над розкриттям подвійного вбивства у Чернігові
19:38
Міліція працює над розкриттям подвійного вбивства у Чернігові
Міліція працює над розкриттям подвійного вбивства у Чернігові У Чернігові тривають слідчо-оперативні заходи міліції з розкриття вбивства подружньої пари, скоєного в приватному секторі обласного центру, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Повідомлення про знайдення мертвими у власному будинку двох місцевих пенсіонерів надійшло до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ сьогодні близько 13-ї години. Покійних виявив чоловік їхньої дорослої дочки, яка мешкає з родиною окремо від батьків.
На місце події було негайно направлено слідчо-оперативні групи міськвідділу міліції та обласного Управління МВС. Невдовзі туди прибули начальник УМВС в області підполковник міліції Едуард Альохін та його заступник капітан міліції Роман Пицків, керівники міськвідділу внутрішніх справ, прокуратури м. Чернігова.
В процесі огляду місця події правоохоронці дійшли висновку, що обох потерпілих було вбито ударами важкого тупого предмета по голові. Тут же було виявлено ймовірне знаряддя вбивства — великий будівельний молоток, густо вкритий кров’ю.
Розпочато інтенсивні слідчо-оперативні заходи з розкриття цього злочину. Оперативники карного розшуку встановлюють коло спілкування загиблих та їхні останні контакти, дільничні інспектори міліції здійснюють подворовий обхід прилеглого району з метою пошуку можливих свідків.
За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 115 Кримінального кодексу України («навмисне вбивство двох або більше осіб»). Хід розслідування взято на особистий контроль начальником УМВС України в Чернігівській області.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 997 | Теги: міліція, Чернігів, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar