реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Міліція викрила викрадача худоби
19:43
Міліція викрила викрадача худоби
Міліція викрила викрадача худоби До чергової частини Бахмацького РВ УМВС в Чернігівській області звернувся по допомогу керівник сільськогосподарського підприємства району й повідомив про викрадення двох телят вагою близько 80 кілограмів кожне.

Співробітники карного розшуку та дільничні інспектори міліції Бахмацького районного відділу міліції в ході оперативно-розшукових заходів викрили зловмисника, що викрав телят з охоронюваної ферми.

Зловмисником виявився 37-річний пастух цього ж господарства, який і раніше потрапляв у поле зору міліції. Він знав як охороняється ферма. Після крадіжки викрадених тварин чоловік переховував у власному домогосподарстві і планував отримати за телят більше чотирьох тисяч гривень.

Начальник Бахмацького РВ УМВС області полковник міліції Ігор Антоненко повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Тварини вилучені та повернуті власнику. Триває досудове розслідування.

За матеріалами: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 918 | Теги: телята, Бахмач, злодій, худоба | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar