реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 4 » Міліціонери затримала браконьєрів, у яких вилучили шістнадцять сіток. Фотофакт
20:42
Міліціонери затримала браконьєрів, у яких вилучили шістнадцять сіток. Фотофакт
Міліціонери затримала браконьєрів, у яких вилучили шістнадцять сіток. Фотофакт Правоохоронці затримали трьох мешканців Менського району, які зяберними сітками завдали рибному господарству України збитків більше ніж на 15 тисяч гривень.
Працівники міліції продовжують стояти на сторожі природних багатств нашої держави, «виловлюючи» браконьєрів, які варварськи винищують рибні запаси наших річок та озер. Так, 3 липня міліцією спільно з Чернігіврибохороною було затримано трьох мешканців Менського району, які на озері поблизу села Стольне займалися незаконним виловом риби зяберними сітками.
Зловмисники виловили 18 щук, 8 линів, 50 окунів, 125 плоскирок, 9 карасів та 20 пліток. У зловмисників правоохоронці вилучили гумовий човен та 16 зяберних сіток.
Стосовно порушників відкрито кримінальне провадження за статтею 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) - карається обмеженням волі на термін до трьох років з конфіскацією знарядь промислу та всього добутого.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 969 | Теги: сітки, браконьєри, Менщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar