реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Міліціонери затримали кабельного злодія
11:55
Міліціонери затримали кабельного злодія
Міліціонери затримали кабельного злодія Співробітники Корюківського райвідділу УМВС України в Чернігівській області розкрили крадіжку телефонного кабелю в селі Тютюнниця, де злодій залишив без телефонного зв’язку цілу вулицю, де мешкають переважно пенсіонери, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Як розповів начальник Корюківського райвідділу УМВС майор міліції Сергій Таран, в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Майно» було встановлено, що ще два тижні тому в селі Тютюнниця невідомий викрав пів кілометра телефонного кабелю, залишивши без телефонного зв’язку цілу вулицю.
Оперативники карного розшуку провели подвірний обхід та роботу з підобліковим елементом і, шляхом реалізації оперативної інформації, встановили зловмисника. Ним виявися 53-річний місцевий безробітний, який викрав кабель та здав його на металобрухт. За 25 кілограмів мідного дроту він виручив пів сотні гривень, які одразу ж прогуляв з приятелями.
Наразі за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «крадіжка», що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1283 | Теги: кабельний злодій, міліція, Кримінал, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar