реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 14 » Мистецькі зустрічі у музеї
20:01
Мистецькі зустрічі у музеї
Мистецькі зустрічі у музеї Поціновувачі літератури та магії слова зібрались на «Мистецькі зустрічі у музеї». Традиційні «сходини» цього разу співпали зі святом Маланки, а тому на гостей літературно-меморіального музею-заповідника ім. Коцюбинського чекало багато приємних несподіванок з піснями та виставами. «Мистецькі зустрічі» — проект новий для Чернігова. Мабуть, тому ще не дуже відомий широкому загалу. Дану мистецьку акцію започаткували три місяці тому, і вона присвячена пам’яті заслуженого працівника культури Юлія Романовича Коцюбинського, інформує Чернігівська обласна державна телерадіокомпанія.
Темою січневої зустрічі стали традиції колядування та щедрування, а тому на усіх присутніх чекало невеличке співоче дійство. Це вже третя «Зустріч» в рамках проекту.
Наступні, лютневі, «Зустрічі» будуть не менш цікавими. Вже відома їх тема — «Чернігів бароковий». Кожен бажаючий має нагоду не лише дізнатись про щось досі невідоме, а й просто насолодитись теплою, сімейною атмосферою, яка панує у музеї.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1062 | Теги: Чернігів, музей Коцюбинського, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar