реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 12 » Місто закупить обладнання для проведення масових спортивних заходів у Чернігові
20:44
Місто закупить обладнання для проведення масових спортивних заходів у Чернігові
Місто закупить обладнання для проведення масових спортивних заходів у Чернігові Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на своєму засіданні 12 липня надав дозвіл комунальному підприємству «Паркування та ринок» на придбання обладнання та предметів довгострокового користування.

Серед них:
- Комплект павільйону для спортсменів – 170 998,50 грн;
- Сидіння полімерні – 146 999,20 грн;
- Банер, 5 штук – 189 999,96 грн;
- Платформа для телевізійного обладнання – 199 864,5 грн;
- Захисна огорожа – 199 957,65 грн;
- Бар’єрна секція для секторів глядацьких трибун – 199 978,50 грн;
- Секції профільні для облаштування фан-зони – 199 998,45 грн;
- Паркан з профнастилу – 105 081,24 грн.

Для цього іншим рішенням виконком перерозподілив бюджетні призначення міста та перерахував головному розпоряднику бюджетних коштів – управлінню житлово-комунального господарства міської ради додатковий внесок міської ради у статутний капітал комунального підприємства «Паркування та ринок» міської ради у сумі 1 412,8 тисяч грн.

Рішення прийняте для забезпечення належного розвитку інфраструктури м. Чернігова. Усе обладнання, що купує місто, знаходитиметься на стадіоні, який наразі не належить місту. Втім, це укріплення матеріальної бази стадіону, що слугуватиме розвитку масового спорту в місті, включаючи дитячий футбол, вважає Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Під час обговорення питання міський голова заявив, що сьогодні є нагода й обов’язок міста нагадати в Україні та й у світі про футбольний клуб «Десна». Зараз клуб вже грає у Прем’єр -Лізі. І в цьому величезна заслуга власника клубу, який протягом багатьох років вкладає багато зусиль та значні кошти для розвитку клубу.

Він нагадав, що 25 липня відбудеться матч Чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону 2018/2019 років між командами ФК «Десна» м. Чернігів – ФК «Шахтар» м. Донецьк.
Владислав Атрошенко:

- Ми боремося за те, щоб цей матч відбувся у Чернігові. Оці речі, які ми купуємо, - це шлях до виконання вимог ФФУ, адже є відповідні умови для проведення матчів такого рівня.

Крім того, міський голова повідомив, що він веде перемовини із Міністром молоді та спорту України про передачу стадіону ім. Гагаріна на баланс фонду комунального майна міста. За його словами, це досить непроста процедура, адже держава вклала величезні кошти у розвиток інфраструктури стадіону.

Виконком доручив директору комунального підприємства «Паркування та ринок» міської ради Миколі Гоголю підписати договори про придбання майна та обладнання.

Коментуючи рішення виконкому, Микола Гоголь сказав, що все обладнання, яке закуповується, буде використовуватися для проведення всіх масових спортивних заходів у місті. Зокрема: пересувний комплекс для спортсменів, пересувне обладнання для телевізійних камер, пересувний комплекс місць для вболівальників (20 комплектів по 30 місць), всі огорожі та інше. Тобто це обладнання місто матиме змогу використовувати як на стадіоні, так і в будь-якому іншому місці, якщо буде така потреба, наприклад, на пляжі «Золотий берег» для проведення спортивних змагань.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 866 | Теги: Владислав Атрошенко, спортивне обладнання, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar