реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 8 » Морський десант… Остання висадка… у вічність…
17:56
Морський десант… Остання висадка… у вічність…
Морський десант… Остання висадка… у вічність… Всю ніч вони їхали додому… Але, не так, як зазвичай їздять до батьківської хати – з квітами та подарунками для найрідніших… Цього разу найрідніші готувати квіти для них – для Воїнів…

Сьогодні двох синів Чернігівщини – військовослужбовців 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського старшого матроса Олександра ШАРКА та матроса Владислава РАКА провели в останній шлях.

Під час «хлібного перемир’я», 6 серпня підступний ворог зробив єдиний постріл на догоду своїм кремлівським хазяїнам, внаслідок якого маємо чотирьох загиблих.

Воїнам було від 20 до 31 року. Це – солдат Сергій ШАНДРА із Вінницької області, матрос Василь КУРДОВ з Миколаївщини та, як ми писали раніше, - два морпіхи із Козелецького району – старший матрос Олександр ШАРКО і матрос Владислав РАК.

Земляків сьогодні поховали з усіма належними військовими почестями на Козелеччині: Олександра ШАРКА - в с. Олбин, Козелецького району, а Владислава РАКА – в самому Козельці.

У церемоніях прощання та поховання Воїнів взяли участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, особовий склад Козелецького районного ТЦК та СП, представники командування Військово-Морських Сил України,товариші по службі і небайдужі мешканці району та області.

Царство Небесне, вічний спокій та світла пам’ять Вам, морпіхи…

Джерело: Чернігівський обласний військовий комісаріат





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1306 | Теги: останній путь, морська піхота, Козелець | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar