реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 21 » На Чернігівщині поліція затримала браконьєра, який ловив рибу в зимувальній ямі
15:42
На Чернігівщині поліція затримала браконьєра, який ловив рибу в зимувальній ямі
На Чернігівщині поліція затримала браконьєра, який ловив рибу в зимувальній ямі Зловмисник завдав збитків рибному господарству України на більше ніж 44 тисячі гривень.

20 листопада працівники відділення поліції в річковому порту «Чернігів» в ході проведення комплексу профілактичних заходів виявили факт браконьєрства.
На річці Смячці неподалік села Мамекіне Новгород-Сіверського району у зимувальній ямі житель райцентру здійснював незаконний вилов риби забороненим знаряддям лову - "павуком".
У зловмисника виявлена свіжовиловлена риба, а саме: 20 сазанів, 30 товстолобиків, 54 судаки, 2 соми та 121 карась. Сума збитків, завданих рибному господарству України, становить більше ніж 44 тисячі гривень.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 905 | Теги: рибалка, Чернігівщина, браконьєри | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar