реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 26 » На Чернігівщині знімали епізоди для українського серіалу "Кріпачка"
15:26
На Чернігівщині знімали епізоди для українського серіалу "Кріпачка"
На Чернігівщині знімали епізоди для українського серіалу Розкішний палац Тарновських, що в Національному історико-культурному заповіднику «Качанівці», буде закарбований у 48-серійній історичній драмі «Кріпачка», яку знімає телеканал СТБ спільно з кінокомпанією Film.ua. Зйомки на Ічнянщині проходили 14 та 15 березня.

Кінопроект стартував улітку 2017 року. У ньому глядач побачить наймальовничіші куточки України: садибу Чечеля (Хмельницька область), замок Вишневецьких (Тернопільська область), музей М. Пирогова у Вінниці.

Події фільму розгортаються у 19 столітті. Головна героїня – 18-річна красуня Катерина, кріпачка найбагатшого ніжинського поміщика Червінського. Вона виросла в будинку своєї хрещеної матері і під її заступництвом виховувалася як панянка. Коли Катерина стала повнолітньою, її життя змінилося і дівчина відчула всі тяготи свого становища. Доля виявилася нещадною до неї, відібравши всіх, кого вона любить, віддавши її в руки лютій поміщиці. Вона бореться за свою свободу і право бути щасливою.

"Ідею костюмованої драми виношували давно. Якщо подивитись на успішні серіали останніх років, то запит на такі проекти достатньо високий. Це явище, яке неможливо ігнорувати. Люди люблять дивитись гарні костюмовані історії, де є пристрасть, інтриги, сльози та кохання. Ти наче переносишся в іншу, страшенно гарну епоху. Події відбуваються у 19 столітті. Наша історія – це час неймовірного вбрання: об’ємні сукні, на які використовували кілометри тканини, рюші, мереживо, банти… Такі історії – це завжди красиво, це завжди про кохання, шляхетність, про боротьбу піднесеного з низьким та негідним", – повідомила креативний продюсер та автор ідеї Тала Пристаєцька.

У драмі знімаються Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Марк Дробот, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ксенія Мішина та інші.

Світлана Цюпка, ічннянська районна газета "Трудова слава"



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 863 | Теги: Чернігівщина, Кріпачка, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar