реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 15 » "На гарячому" затримано серійну дачну крадійку
21:15
"На гарячому" затримано серійну дачну крадійку
Під час затримання на місці злочину поліцейські виявили та вилучили у зловмисниці: сабвуфер з колонками, електросамовар та дитячий самокат, які раніше засуджена поцупила з дачного будинку, інформує Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

На лінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Березанка Чернігівського району поблизу траси стоїть підозріла жінка з клунком.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції Чернігівського відділення поліції. На виході з дачного масиву поліцейські дійсно побачили жінку, яка переносила загорнуті у покривало побутові речі.

«По гарячих слідах» поліцейські встановили, що жінка викрала сабвуфер з колонками, електричний самовар і дитячий самокат з дачного будинку поблизу села Березанка Чернігівського району, який належить жителю обласного центру.

Затриманою виявилася раніше засуджена за крадіжки уродженка Донецька без певного місця проживання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 755 | Теги: злодії, Чернігівський район, дачі | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar